13400F RX 6800 sistem nasıldır?

Bar107

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bahsettiğim sistem bu;EPIC-13400F / INTEL I5-13400F / MSI Radeon RX 6800 Gaming Z Trio 16G V1 16GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR hazır sistem oldugu için güvenemedim. 16 GB ekran kartlı sistem sözde ama güven olmuyor. Ekran kartı performanslarına biliyorsunuz. Düşünceleriniz neler? Bir de şu anki sistemim işlemci i5 6500 ekran kartı MSI RX 470 RAM kinsgton 2666 Hz 16 GB ama 4×4 olarak anakartta Gigabyte H150b olması lazım bu sistemi kaça satarım?

M.2 SSD Kingston NV2 1TB seçip alınabilir.

Yani sistem iyi bir promlem olmaz değil mi çünkü taktıkları ekran kartı zaten 20k yakın fiyatı var sasırdım belki ben yanlış arattım bilemiyorum çünkü V1 rkran kartı diyor belki v 2 3 4 falan vardır.

Güvenmiyorumdan kastınızı anlayamadım.

Gğvenmiyorumdan kastım darbogaz oluyor parçalar uyumlu olmuyor örnegin benim şu anki ekran kartım RX 470 ve her ideaya varım birçok oyunda FPS performans olarak RX 570 tokatlar 570 daha yeni seri benim ekran kartına göre değil mi ama performans olarak benim ekran kartı daha verimli örnegin atıyorum 8 veya 12 GB bir ekran kartı sözde bu 16 GB denilen ekran kartından daha iyi performans veriyor olabilir.

3.Hazır sistemlerde kullanılan parçalar güvenilir midir?

Sitemizde satılan bütün hazır sistemlerde bilinen markaların test edilmiş ürünleri kullanılmaktadır.
Sistemler hazırlanmadan önce uyumluluk testleri yapılmakta ve sadece en uygun ürünler bir araya getirilerek hazır sistem oluşturulmaktadır.
Bütün parçalar en az 2 yıl üretici ve ithalatçı garantisi altındadır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı