PcKolik'teki RX 6800 XT sistem nasıldır?

@Picky ne yaptınız hocam aldınız mı?

EPIC-6800 olanı aldım hocam, linki yok artık hatırlıyor musunuz bilmiyorum, Maxima nın intel olan hali. 12400F yi 13400F olarak yükseltip aldım, kargoya verildi bugün, beklemedeyim 🤓

Düzeltme:

Link varmış hala da, artık satışta değil sanırım. Ekran kartı yok stokta.

Son düzenleme:
EPIC-6800 olanı aldım hocam, linki yok artık hatırlıyor musunuz bilmiyorum, maximanın Intel olan hali. 12400F'yi 13400F olarak yükseltip aldım, kargoya verildi bugün, beklemedeyim 🤓

Düzeltme:

Link varmış hala da, artık satışta değil sanırım. Ekran kartı yok stokta.

Hayırlı olsun. Bunun DDR5 olan modeli vardı Ryzen 7600 işlemcili. 32 GB RAM, 2TB gen4 M.2 SSD ve 240mm sıvı soğutma dahil 41 bine geliyordu. Alsam mı almasam mı derken bununda stok bitti. 4060 Ti 16 GB versiyon gelecek 18 Temmuz'da. Onu bekliyorum artık. 3 gün kaldı nasılsa.

Hayırlı olsun. Bunun DDR5 olan modeli vardı Ryzen 7600 işlemcili. 32 GB RAM, 2TB gen4 M.2 SSD ve 240mm sıvı soğutma dahil 41 bine geliyordu. Alsam mı almasam mı derken bununda stok bitti. 4060 Ti 16 GB versiyon gelecek 18 Temmuz'da. Onu bekliyorum artık. 3 gün kaldı nasılsa.

Bütçe buna yetebildi anca hocam ya, daha güncel bir sistem almak istiyordum ama bu da bayağı götürür beni. Online oyunlar oynuyorum zaten genellikle. O yüzden işlemciyi de yükseltip aldık bakalım kargoyu bekliyorum dört gözle :) Sırada "Diablo 4" var

Bütçe buna yetebildi anca hocam ya, daha güncel bir sistem almak istiyordum ama bu da bayağı götürür beni. Online oyunlar oynuyorum zaten genellikle. O yüzden işlemciyi de yükseltip aldık bakalım kargoyu bekliyorum dört gözle :) sırada "Diablo 4" var.

Fazlasıyla yeterli olur. İleride maddiyat iyi olduğunda DDR5 anakart ve RAM alır devam edersiniz. Mevcut haliyle bile uzun süreler rahat götürür zaten parçalar gayet kaliteli. Hayırlı olsun tekrardan darısı bize artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı