1350 TL Sistem Önerisi

SmDz

Hectopat
Yer
Ankara/Eryaman
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Merhaba arkadaşlar.

Lafı çok uzatmadan direkt olarak konuya girmek isterim. Şimdi benim sistemim şu şekilde.

• Ekran Kartı : Sapphire R9 380 Nitro Dual - X 4 G
  • PSU : Thermaltake Litepower 700W
  • SSD : Samsung 850 Evo 120 GB
  • HDD WD 1 TB 64 MB 7200 RPM
  • Case Inwın Dragon Slayer M-Atx

Şimdi benim eskiden işlemcim anakartım ve RAM'im vardı işlemci ve anakartı yaktım.
1350 Lira bütçem var. İşlemci, anakart ve RAMalmam gerekiyor. Aklımdakiler şunlar.
  • Intel Core İ5 6500
  • MSI B150M Pro VDH
  • 8 GB CL 14 2133 MHZ DDR4 RAM Single Kit

Sizin önerileriniz nelerdir? (AMD İşlemcim vardı bir daha AMD'ye dönmem)

Bütçeyi aşınız demesi kolay'da uygulamada sıkıntı var dolar olmuş 3.20 :D Cidden anakartın oyun performansına etkisi konusunda bir sıkıntı olmayacağına dair hem bu forumda hemde başka forumlarda yazılar okudum işlemciyi 6600 almayı bile düşünüyorum ve bir sorum var. Single kit Bellek alıyorum 4 slotlu bir anakartta yada 2 slotlu bir anakartta single kit ram hangi slota takılmalıdır Teşekkürler.

Single kit Bellek alıyorum 4 slotlu bir anakartta yada 2 slotlu bir anakartta single kit ram hangi slota takılmalıdır Teşekkürler.
Dört slotlu anakarta tek ram takacak iseniz, soldan ikinci; iki slotlu anakarta tek ram takacak iseniz, soldan birinci.

Bütçeyi aşınız demesi kolay'da uygulamada sıkıntı var dolar olmuş 3.20 :D Cidden anakartın oyun performansına etkisi konusunda bir sıkıntı olmayacağına dair hem bu forumda hemde başka forumlarda yazılar okudum

Anakart oyun performansını etkilemez.

Bilgisayarı aldım Felaket rahatladım AMD'deki gibi yüksek sıcaklıklar görmüyorum artık Ben 4 Slotlu anakart'a tek modül taktım işlemciye yakın olan 2.ye taktım soldan ikinci yani 1 emi takmam gerekiyor ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı