1350 TL'ye PC toplama

Yanlış olmasın ama, önerdiğiniz anakart MSI H81 ve Overclock desteği yok. Msı H serilerinde OC Genie özelliği bulunmaz. Overclock yapılacaksa Z serisi bir anakart alınır. Anakartın fiyatından da bu anlaşılabilir. Yanlış yönlendirmeyelim.
MSI Türkiye H81M-P33 buyrun kendiniz kontrol edin. Yabancı sitelerde de bu anakartla 4.3 ghz stabil kullananların yorumları bulunmakta.

@Silinen üye şöyle yapsan daha mantıklı mesela:
Bu işlemciyi alsan: Pentium G3258 Soket 1150 3.2GHz 3MB Cache 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar
Birde bu anakartı alsan : Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart - Vatan Bilgisayar

Anakart z97 ve intelin hem 4. nesil hemde ilerde gelecek olan 5. nesil broadwell işlemcileriyle uyumlu. Bu gün bunları alır kullanırsın. İlerleyen zamanda, 5.nesil intel broadwell alır, işlemciyi yükseltirsin.

Bu bütçe için Bence yanlış anakart önermişsiniz, Z serisi anakart şart değil, buyrun bu daha mantıklı:
http://www.vatanbilgisayar.com/giga...1-soket-1150-ddr3-1600mhz-dvivga-anakart.html

Bu da hazır yapılmış testleri : http://forum.donanimhaber.com/m_95969032/tm.htm

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben önerilerimde o kadar ince detaya giremem. @Recep Baltaş ve @Ali Güngör Bu video da Ankartlarda ki H yonga setiyle Z yonga seti arasındaki farkları açıklamışlar. @GlawsReqaL Sizin söylediğiniz kadar ince detaya girecek olan vatandaş, Burada sistem önerisi istemez. O toplayacağı sistemi zaten biliyordur...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Biz gerekli öneriyi açıklama linkleriyle beraber verdik, artık arkadaş kararını verip toplasın sistemini, şimdiden hayırlı olsun emre kardeşim.

Son düzenleyen: Moderatör:
yaptiginiz yorumlar için sonsuz teşekkürler o.c la ugrasamayacagim için g3258 almayı düşünmüyorum i3 4160 almayı düşünüyorum ekran kartı olarakta gtx750

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı