13700KF 6900 XT sisteme kaç W PSU alınmalı?

Modelim bu hocam.

Benim anakartım da bu hocam benim de RAM hızı 6400 OC ile ben şu RAM'leri aldım.
Tavsiye ederim.

1000 liranın önemi yok 40bin çıkacak cebden 6900u iptal ettim öğlene kadar iyice araştırıp netleştirip öyle sipariş vereceğim 2 kere iptal etmiş oldum çocuk oyuncağına döndü bu arada DDR5 RAM tavsiyeside alabilirim üstadlarım.

Şu an alırsan 16.150 TL'ye geliyor ve 2 tane de oyun hediye diye biliyorum.

Dying Light 2: Stay Human.

Ve.

The callisto protocol™

Şu an alırsan 16.150 TL'ye geliyor ve 2 tane de oyun hediye diye biliyorum.

Dying Light 2: Stay human.

Ve.

The callisto protocol™

16150'ye nerede hocam 17bin değil mi büyük ihtimal onu alacagım sıvı sogutmada olsa OC degerı ile anca 6950 dha iyi diye düşünüyorum son dakikaya kadar araştırmaya devam ediyorum inceleme çıkarsa onları izleyeceğim iki kart arası çok kararsızım sıvı sogutmalı toxic ya da 6950.
Bir de buraya bakabilir misiniz hocam eksik yanlış bir şey var mı?

Sepete eklediğinde düşüyor şuan hocam sipariş verin hemen. Süreli indirim 16.150 tl ve 2 oyun veriyor

16150'ye nerede hocam 17bin değil mi büyük ihtimal onu alacagım sıvı sogutmada olsa OC degerı ile anca 6950 dha iyi diye düşünüyorum son dakikaya kadar araştırmaya devam ediyorum inceleme çıkarsa onları izleyeceğim iki kart arası çok kararsızım sıvı sogutmalı toxic ya da 6950.
Bir de buraya bakabilir misiniz hocam eksik yanlış bir şey var mı?

Baştan aşağı değişmesi lazım.

Sepete eklediğinde düşüyor şu an hocam sipariş verin hemen. Süreli indirim 16.150 TL ve 2 oyun veriyor.

Baştan aşağı değişmesi lazım.

Demeyin öyle hocam anakartı ve işlemciyi almış bulundum sıvı sogutmayı iade edeceğim SSD de aldım sayılır hangi tercihler yanlış bu arada dün Allah'tan iptal etmisim 17000'den almıştım 1000 lira 1 günde çok iyi para o zaman direk aynı fiyata geliyor 6900 yerine 6950 tercih ediyorum umarım bu seçimim doğrudur.

O önceden 2200 civarındaydı o zaman alınırdı.
Şuan tüm zamanlı indirim baharı içinde olduğumuz için onun pek avantajı yok gibi duruyor.

onun yerine bunu alabilirsin şuanda.

Şuan tüm zamanlı indirim baharı içinde olduğumuz için onun pek avantajı yok gibi duruyor.

Bu da alınabilir

Benim anakartım da bu hocam benim de RAM hızı 6400 OC ile ben şu RAM'leri aldım.
Tavsiye ederim.

RAM'i kaça almıştın sen.

Son düzenleme:
Şu an tüm zamanlı indirim baharı içinde olduğumuz için onun pek avantajı yok gibi duruyor.

Onun yerine bunu alabilirsin şu anda.

Bu da alınabilir.

RAM'i kaça almıştın sen.

5916 TL hocam şimdi stokta yok.

Son düzenleme:

Bu da alınabilir

RAM'i kaça almıştın sen.
mld önermeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı