1390TL Acer Nitro 165Hz 0.5ms alınır mı?

IPS sıkıntı çıkarmadı CS:GO'da Acer 165Hz 2ms almıştım ölü piksel çıktı ghosting te yoktu yağ gibi akıyordu.
Sıkıntı çıkarır demedim zaten,en gerçek hz ve ms değerlerini hissetmek istiyorsanız ve o ayrımı yapabilirim bu benim için gerekli diyorsanız TN panelleri tavsiye ederim dedim. Gayet tabii IPS de kullanabilirsiniz normal kullanımınızda kaliteli görüntü,renklendirmesiyle de memnun eder,tamamen tercih meselesi.

Sonunda kullanan birisi. Nasıl memnun musun? Ölü piksel çıktı mı?
Ölü piksel değil de ölü pikselimsi bir şey çıktı, iade için uğraşmadım (fotoğrafını ekledim). Zaten dibine girip bakmayınca göremiyorum, ölü piksel olsa farkederim. Monitör güzel yani, FPS oyunlarında kullanıyorum bi sıkıntı çıkartmadı. Renkler vs. olsun gayet iyi.

Dosya Ekleri

• dd.jpg
    dd.jpg
    244,2 KB · Görüntüleme: 142
Dostum oyun için TN panel devri kapandı artık adamlar 240 Hz IPS panel monitörler çıkartıyor eğer paran varsa direk IPS yapışacaksın sonuç olarak bu adam video veya film izleyecektir kim izlemez ki?
Kardeşim ben arkadaşın video izleyip,izlemeyeceğini söylemedim ki bildiğim kadarıyla kendisini bilgilendirdim ve seçimi kendisinin kullanım amacına göre yapmasının daha iyi olacağını belirttim 😊 kendim yazmışım görüntü ve renk kalitesinin IPS panellerde daha iyi olduğunu,gidip TN panel alın da demedim,tamamen tüketicinin kullanımına bağlı. Ben durumum elverdiği için oyunlarda TN panel 240hz monitör,normal kullanımımda da 144hz IPS kullanıyorum ama tek monitör alabilecek olsaydım 165hz almaz,144hz alır IPS tercih ederdim.

Kardeşim ben arkadaşın video izleyip, izlemeyeceğini söylemedim ki bildiğim kadarıyla kendisini bilgilendirdim ve seçimi kendisinin kullanım amacına göre yapmasının daha iyi olacağını belirttim 😊 kendim yazmışım görüntü ve renk kalitesinin IPS panellerde daha iyi olduğunu, gidip TN panel alın da demedim, tamamen tüketicinin kullanımına bağlı. Ben durumum elverdiği için oyunlarda TN panel 240Hz monitör, normal kullanımımda da 144Hz IPS kullanıyorum ama tek monitör alabilecek olsaydım 165Hz almaz, 144Hz alır IPS tercih ederdim.

Dostum tamamdır benim demek istediğim o inanış bitti şu an aralarında 100-200 TL fiyat farkı var ve bence o kadar paraya verilir IPS monitör için.

Kullanıyorum, güzel monitör. 0.5 ms ayarlardan mod ile oluyor ama pek farkı yok gibi kullanmadım hiç modu. Ghosting yok denecek kadar az. Diğer IPS monitörlere oranla iyi seviyede denebilir. Ayak kısmı gayet sağlam, öne ve arkaya eğilebiliyor. Monitörün ayarları da işini görüyor.
Monitörün kutu içeriğinden DP kablo çıkıyor mu ekstra mı almak gerekiyor? Ve en önemlisi renkleri nasıl? Film izlemeyi seven biriyim, monitör hoşuma gitti iki soruyu cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Monitörün kutu içeriğinden DP kablo çıkıyor mu ekstra mı almak gerekiyor? Ve en önemlisi renkleri nasıl? Film izlemeyi seven biriyim, monitör hoşuma gitti iki soruyu cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler.
DP ve HDMI kablosu çıkıyor kutudan. Renkleri gayet iyi, diğer IPS monitörlerle benzer derecededir diye tahmin ediyorum. Ayarlarda renk ayarları var, oradan detaylı şekilde ayarlanabiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı