14.000 TL Monitör Dahil Sistem Toplama

Değil, TN panel. 60 Hz olabilir ancak yine de en iyi seçim 4K olacaktır. İsterseniz 144 Hz 4K monitörleri bekleyebilirsiniz ama onlar da IPS olmaz büyük ihtimalle. Ben 4K ve ips bir monitör alma taraftarıyım.
Öyle olacak sanırım. Viewsonic dışında alternatifimiz var mı peki bu konuda? Kendim de Viewsonic monitör kullanıyorum paneller harika ancak karşılaştırılabilecek başka bir ürün daha olsa iyi olurdu.

Hocam sistem alındı. 10bit panel olduğu için Viewsonic monitörü tercih ettim. 2ms'de çok yüksek bir gecikme süresi değil zaten gözümde.

Son düzenleme:

Konu açılalı epey zaman geçmiş sistem alınmamış sanırım. Bütçe hala aynı mı?

Hocam sistem alındı. 10bit panel olduğu için Viewsonic monitörü tercih ettim. 2ms'de çok yüksek bir gecikme süresi değil zaten gözümde.
Hocam alındı sistem. Bütçem de her şey (klavye, mouse, mikrofon vs.) dair 17.000 TL idi. Parçalar geldiğinde canlı yayında toplayacağım. Sonrasında "Kullanıcı İncelemeleri" bölümünde bilgisayara dair konu açarım.

O mesajı bugün yazmışsın. Yeni sipariş verildi o zaman.

Hocam bu dedikleriniz ne zaman gelecek? Ben ryzen 1700 daha yeni topladım. R9 bence hemen gelmez.

Teşekkürler. R9 konusuna gelirsek, istediği zaman çıkabilir şuan. 8 çekirdek 16 thread benim için fazlasıyla yeterli. Bir süre i9 düşündüm ama o da tek çekirdek performansı içindi. 500 + dolara değmediğine karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…