14.000 TL Monitör Dahil Sistem Toplama

Değil, TN panel. 60 Hz olabilir ancak yine de en iyi seçim 4K olacaktır. İsterseniz 144 Hz 4K monitörleri bekleyebilirsiniz ama onlar da IPS olmaz büyük ihtimalle. Ben 4K ve ips bir monitör alma taraftarıyım.
Öyle olacak sanırım. Viewsonic dışında alternatifimiz var mı peki bu konuda? Kendim de Viewsonic monitör kullanıyorum paneller harika ancak karşılaştırılabilecek başka bir ürün daha olsa iyi olurdu.
 
Monitör olarak bunu öneririm.
İps, 1 MS, 4K, G-Sync, 60Hz, 28"
Acer Predator XB281HKBMIPRZ 28" 1ms (DVI-D+HDMI+Display) Fiyatı
Veya
İps, 4 MS, 4K, G-Sync, 60Hz, 27"
Acer Predator XB271HKbmiprz 27" 4ms (HDMI+Display) 4K UHD Fiyatı

Aradaki 300 TL farka değer mi bilemiyorum. Oynayacağınız oyunlara bağlı. Ama bence değmez.
Hocam sistem alındı. 10bit panel olduğu için Viewsonic monitörü tercih ettim. 2ms'de çok yüksek bir gecikme süresi değil zaten gözümde.
 
Son düzenleme:
Hocam X299 çok tuzlu. 1800X'e tekabül edecek işlemci 7820X gibi gözüküyor (Hatam varsa düzeltin lütfen.) ve onu da bütçeye sığdırmak bir hayli zor olur. (Anakart fiyatlarının da daha yüksek olacağını es geçmemek lazım.) Sanırım beklesem de beklemesem de sistem Ryzen 7 üzerine kurulu olacak. Ryzen 9'un da 7'den ucuz veya çok yakın fiyatlı olmasını beklemek saçma olur. Yine de, hala her türlü görüşe açığım. (Bu gidişle sistemi Twitch'de canlı yayın açıp toplayabilirim. İnsan ister istemez heyecanlanıyor.)

Arkadaşlar konuya uzun bir süredir mesaj yazmıyorum ancak konu hala güncel. Corax Alpha (NZXT Türkiye distribütörü) ile iletişime geçtim, bana S340 Elite'in 25 Haziranda stoklara gireceğini söylediler. Kraken X52 için Ağustos ayına kadar beklemem gerekecek gibi gözüküyor. O yüzden Amazon'dan almayı planlıyorum. Hala her türlü öneriye açığım.

Arkadaşlar sistemi bu hafta alacağım umarım. Bir yakınımız hastanede kalıyor git-gel işleri yüzünden çok aksadı 3 gündür aldım alacağım deyip duruyorum. Şu an aklımda şunlar var:
Ryzen 7 1800X*
Asus X370 Crosshair VI Hero*
G.Skill TridentZ RGB 4x8 GB 3200Mhz***
Asus GTX1080Ti STRIX OC Edition**
Samsung 960 EVO 500GB M.2 SSD**
Seagate Barracuda 3TB 7200RPM 64MB*
Asus PG278QR (1ms, IPS, G-SYNC, 165Hz)*
NZXT Kraken X62**
NZXT Hue+**
NZXT AER120RGB x2**
Corsair HX1000i**
Corsair Standart Power Cable Kit, Black **
NZXT Internal USB Hub (Hue+'ın, Güç kaynağının Corsair Link bağlantısının ve kasanın USB 2.0 portlarının çalışması için.)**
NZXT S340 Elite***

Diğer Ekipmanlar:
Razer Blackwidow Chroma V2**
Asus ROG Spatha*
Corsair MM200 Extended Mouse Pad**
Elgato Game Capture HD60 Pro (PS4 ve DSLR için.)**
Steelseries Arctis 7 (Oyun için)**
Samson SR850 (Ses / gitar kaydını incelemek için. Studio Monitor olarak geçiyor.)**
Logitech C920**
Audio-Technica AT2035 **
Behringer U-Phoria UMC204HD**

Özellikle ses departmanında hala tavsiyelerinizi değerlendirebilirim. Uzun bir süre upgrade yapmayacağım bir şeyler arıyorum.

*: Sineji
**: Amazon
***: İnventus

Konu açılalı epey zaman geçmiş sistem alınmamış sanırım. Bütçe hala aynı mı?
 
Hocam sistem alındı. 10bit panel olduğu için Viewsonic monitörü tercih ettim. 2ms'de çok yüksek bir gecikme süresi değil zaten gözümde.
Hocam alındı sistem. Bütçem de her şey (klavye, mouse, mikrofon vs.) dair 17.000 TL idi. Parçalar geldiğinde canlı yayında toplayacağım. Sonrasında "Kullanıcı İncelemeleri" bölümünde bilgisayara dair konu açarım.
 
Hocam alındı sistem. Bütçem de her şey (klavye, mouse, mikrofon vs.) dair 17.000 TL idi. Parçalar geldiğinde canlı yayında toplayacağım. Sonrasında "Kullanıcı İncelemeleri" bölümünde bilgisayara dair konu açarım.

O mesajı bugün yazmışsın. Yeni sipariş verildi o zaman.
 
Teşekkürler. R9 konusuna gelirsek, istediği zaman çıkabilir şuan. :D 8 çekirdek 16 thread benim için fazlasıyla yeterli. Bir süre i9 düşündüm ama o da tek çekirdek performansı içindi. 500 + dolara değmediğine karar verdim.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı