14.000 TL PC Toplama

Teşekkür ederim kardeşim ama ayrı ayrı sitelerden toplamak istemiyorum sadece Sinerji'den toplamak istiyorum. Ayrıca 3070 istiyorum. 😕

Buyurun :)
SSD 100 TL pahalı burada montajını yapmak çocuk oyuncağı ister ekleyin istemezseniz eklemeyin.
Samsung 860 EVO MZ-76E500BW 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)

5600X veya 5800X stoklarda olmadığı için bunu koyuyorum:
Fakat güvenilir bir sitede stokta bulursanız kaçırmayın.

Buyurun :)
SSD 100 TL pahalı burada montajını yapmak çocuk oyuncağı ister ekleyin istemezseniz eklemeyin.
Samsung 860 EVO MZ-76E500BW 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Teşekkür ederim kardeşim ama Zotac ekran kartıyla fiyatı biraz daha azaldı tabiki bu güzel birşey ama Zotac için kronik sorunlar varmış diye duydum bazı forumlarda pek güvenemiyorum. Ayrıca 5600x'i bende istiyordum ama stok soğutucusu olmadığı için ve soğutuculardan pek anlamadığım için 3700x'den yanaydım çünkü kendi stok soğutucusu var ve iyi diyorlar. 5600x için önerebileceğin bir soğutucu var mı ? Fiyatı uçmamak şartıyla kardeşim. 🤣

Teşekkür ederim kardeşim ama Zotac ekran kartıyla fiyatı biraz daha azaldı tabii ki bu güzel bir şey ama Zotac için kronik sorunlar varmış diye duydum bazı forumlarda pek güvenemiyorum. Ayrıca 5600X'i bende istiyordum ama stok soğutucusu olmadığı için ve soğutuculardan pek anlamadığım için 3700X'den yanaydım çünkü kendi stok soğutucusu var ve iyi diyorlar. 5600X için önerebileceğin bir soğutucu var mı? Fiyatı uçmamak şartıyla kardeşim. 🤣

CoolerMaster MasterLiquid Lite 240 240 mm Intel-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı (sinerji.gen.tr)
Scythe Fuma 2 CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı