14.000 TL PC toplama

Hocam görüntüden de performanstan da 0 taviz. HDD koymadım 500 GB sizi 6 ay götürür. Sorasında eğer almak isterseniz bu modeli öneririm.
HDD hariç 14200 TL.
Hocam Teşekkürler değerlendireceğim.
Bu sistem daha iyi olur.
⦁ AMD Ryzen 7 3700X (2360TL-Sitem)
⦁ ASUS Prime X570-P (1550TL-Sinerji)
⦁ G.Skill Trident Z Neo 2x16 GB 3200MHz CL16 (1400TL-Sinerji)
⦁ Gigabyte RTX2080 Super Gaming OC 8 GB (6100TL-Sinerji)
⦁ Kingston KC2000 250GB NVMe SSD (420TL-N11)
⦁ Crucial BX500 960GB SATA SSD (750TL-Amazon TR)
⦁ Aerocool Tor Pro ARGB TG (1000TL-Teknobiyotik)
⦁ High Power Astro GD 1200W 80+ Gold (930TL-DFS)

Teşekkürler hocam tavsiye için.

Tek tek:
(Bu sistem ile çok yakışacağını düşünüyorum)
veya

Toplu:

Hocam teşekkürler değerlendireceğim.

Teşekkürler hocam tavsiye için.

Hocam sizin attığını sistem de mantılı ama Wi-Fi kullanacaksanız başka bir anakart almanız gerek bir de nedense şu an ROG STRIX 2080S Advanced Edition Vatan'da 6600 TL. Hiç kaçırmayın performansa etkisi büyük olacaktır.

Hocam sizin attığını sistem de mantılı ama Wi-Fi kullanacaksanız başka bir anakart almanız gerek bir de nedense şu an ROG STRIX 2080S Advanced Edition Vatan'da 6600 TL. Hiç kaçırmayın performansa etkisi büyük olacaktır.

10-15 gün içinde sistem toplamayı düşündüğüm için B550 anakartlar satışa çıkarsa değerlendirilebilir ekran kartını takibe aldım hocam o zaman da bu fiyatlar da olursa kesinlikle alacağım.

10-15 gün içinde sistem toplamayı düşündüğüm için B550 anakartlar satışa çıkarsa değerlendirilebilir ekran kartını takibe aldım hocam o zaman da bu fiyatlar da olursa kesinlikle alacağım.

B550 almayın bence çok pahalılar. X570 varken uğramayın oralara.

Tek tek:
(Bu sistem ile çok yakışacağını düşünüyorum)
Veya.

Toplu:

Toplu olanı değerlendireceğim hocam kasayı H500 yapabilirim.

Toplu olanı değerlendireceğim hocam kasayı H500 yapabilirim.
Bütçe aşılmış olur o zaman Rev 200 ile sıvı soğutma daha mantıklı olabilir. Rev 200 yakışır dememin sebebi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sıvı soğutma olarak Silverstone PF240 olabilir:

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı