14 ay garantisi olan 1660 Super'i ne kadara satabilirim?

Evet o zamanı biliyorum. Şu an her şey normale dönse tahminimce 4000TL falan olur. Ben şu an stoklar gelse çıkacak fiyatı merak ettim hocam.

Hocam o kadar olmaz zaten kart 4500 fiyattan geliyor GameGaraj stoğu boldu insanların yararına attı. Stok gelince 4800-5500 arası olur.

arka sana.png

Hocam arkası böyleydi çok güzel.

Evet o zamanı biliyorum. Şu an her şey normale dönse tahminimce 4000TL falan olur. Ben şu an stoklar gelse çıkacak fiyatı merak ettim hocam.
3060 Ti 399 dolar diye biliyorum. TL bazında 2850 TL oluyor. Buna vergileri, sonra alan firma üstüne az daha koyup satacak falan desek en az 4500 TL'si var bence.
Ne yapsam ki şu an kartımı satıp 3060 Ti mı alsam? Ne kadar süre beklerim stoklar gelir ki?
Beklerim dersen ve 1660 Super'i 4000'e satabilirsen bence sat.

3060 Ti 399 dolar diye biliyorum. TL bazında 2850 TL oluyor. Buna vergileri, sonra alan firma üstüne az daha koyup satacak falan desek en az 4500 TL'si var bence.

Beklerim dersen ve 1660 Super'i 4000'e satabilirsen bence sat.

Hocam öyle de şu an stok yok ya pek. Gelirse bunu bilerek fırsatçı satıcılar yüksek fiyattan satar diye endişeleniyorum. O zaman 7000TL derlerse ya napcam :D.

Markaların işçiliği falan dahil değil hocam o fiyata. 3060'ı o zaman 3700 civarına bulabiliriz her şey normale dönerse.

Ülke şartlarını göz önünde bulundurursan bu çok iyimser bir düşünce olur. 3060 Ti her şey normale bile dönse 5000-6000'den aşağı bulunacağını sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı