yusufislm2101 Femtopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #1 14 gün ban yemiş LoL hesabım var, açılma tarihi 2017 diyor. Son oynanma tarihi 2019, sorunu nasıl halledeceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2021
14 gün ban yemiş LoL hesabım var, açılma tarihi 2017 diyor. Son oynanma tarihi 2019, sorunu nasıl halledeceğim?
Yunusemreabk1 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 681 Çözümler 4 Yer Derslerden yoruldu kafa dinleyip oyun oynuyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #2 Riota ticket atın. Artı 0 Eksi
Frederick Bishop Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.816 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #3 Ticket gönder. Kalıcı uzaklaştırmaya dönüşmüş olabilir. Artı 0 Eksi
Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.473 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #4 Ticket attınız mı? Artı 0 Eksi
Eymen12f Picopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 121 Yer İnsanlığı yok etmeye çalışıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #5 Dolaylı yoldan perma ban yemişsiniz galiba. Lol'ün TR branşının discord serverine girin ve anlatın arkadaşlar yardımcı olucaktır. Artı 0 Eksi
Dolaylı yoldan perma ban yemişsiniz galiba. Lol'ün TR branşının discord serverine girin ve anlatın arkadaşlar yardımcı olucaktır.
E Erdemgggg Zeptopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #6 Eymen12f dedi: Dolaylı yoldan perma ban yemişsiniz galiba. LoL'ün TR branşının Discord serverine girin ve anlatın arkadaşlar yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Kardeşim, westteyim 14 gün ban yedim. Nasıl kaldırabilirim? Frederick Bishop dedi: Ticket gönder. Kalıcı uzaklaştırmaya dönüşmüş olabilir. Genişletmek için tıkla... kardeşim bilet gönderdim bakan yok herhalde ne yapmam lazım 14 gün ban yedi hesap westte Eymen12f dedi: Dolaylı yoldan perma ban yemişsiniz galiba. Lol'ün TR branşının discord serverine girin ve anlatın arkadaşlar yardımcı olucaktır. Genişletmek için tıkla... kardeşim bilet gönderdim bakan yok herhalde ne yapmam lazım 14 gün ban yedi hesap westte Son düzenleme: 13 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
Eymen12f dedi: Dolaylı yoldan perma ban yemişsiniz galiba. LoL'ün TR branşının Discord serverine girin ve anlatın arkadaşlar yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Kardeşim, westteyim 14 gün ban yedim. Nasıl kaldırabilirim? Frederick Bishop dedi: Ticket gönder. Kalıcı uzaklaştırmaya dönüşmüş olabilir. Genişletmek için tıkla... kardeşim bilet gönderdim bakan yok herhalde ne yapmam lazım 14 gün ban yedi hesap westte Eymen12f dedi: Dolaylı yoldan perma ban yemişsiniz galiba. Lol'ün TR branşının discord serverine girin ve anlatın arkadaşlar yardımcı olucaktır. Genişletmek için tıkla... kardeşim bilet gönderdim bakan yok herhalde ne yapmam lazım 14 gün ban yedi hesap westte