Steam 14 gün iade sınırını geçen oyun iade edilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Açıklamayı Türkçe mı İngilizce mı yazmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat yüzünden 3-5 katına ancak alabilecek demek istedim, bir kez daha düşünsün diye.

Aman canım baştan desene. Ben de ciddi bir olay sandım. 3-5 katını verecek yine verir, ülkede milyonlarca orta-üst gelire sahip insan var.

Ben resmi olanı söylüyorum resmi olarak kesinlikle alınmayacağı ifade ediliyor iyi günler.

Ayrıca kendimde en az 7-8 kere denedim açıklama yazarak vs. hiçbiri kabul edilmedi. Kısacası işin sonunda iade falan edilmeyecek.

Ben resmi olanı söylüyorum resmi olarak kesinlikle alınmayacağı ifade ediliyor iyi günler.
Ona bakılırsa 2 saat diyorlar, 3 saat oynadiktan sonra iade ettiğim oldu. Adamakıllı bir açıklama yazarsan kibar bir dille kabul eder, insan bakıyor bunlara.

Bazen verebiliyor. Önemli olan olay. Sen hiç bir şey yazmadan zevkine yaparsan edilmez. Bende az önce 5 Kasım'da aldığım oyuna iade talebi gönderdim. 3 saat oynamışım. Cyberpunk 2077. FPS problemleri vs olduğunu açıkladım, edilirse iyi olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…