İstisna olsa da yinede kesinlikle alınmayacaktır demek yanlış, iyi günler.Steam'in resmi kaynaklarında 14 gün ve 2 saat kuralı vardır. Sizin dedikleriniz sadece istisna. Resmi olarak 14 gün ve 2 saati geçen oyunlar iade alınmayacaktır.
İstisna olsa da yinede kesinlikle alınmayacaktır demek yanlış, iyi günler.Steam'in resmi kaynaklarında 14 gün ve 2 saat kuralı vardır. Sizin dedikleriniz sadece istisna. Resmi olarak 14 gün ve 2 saati geçen oyunlar iade alınmayacaktır.
Neden, iade edilen oyunların tekrar alınması yasak mı?
İstisna olsa da yine de kesinlikle alınmayacaktır demek yanlış, iyi günler.
Ciddi bir sebep olduğunda iade alabiliyorlar. 14 günden sonrası için inisiyatif diyelim. Oyunu hiç açmadıysan ve yüzüne bakmadıysan bir insiyatifle kabul edebiliyorlar. Ben açıklamaya ciddi optimizasyon sorunları var, oynanılamaz bir oyun demiştim. Cidden sıkıntılı oyundu ve süresi geçmesine rağmen kabul edildi.
Fiyat yüzünden 3-5 katına ancak alabilecek demek istedim, bir kez daha düşünsün diye.
Ben resmi olanı söylüyorum resmi olarak kesinlikle alınmayacağı ifade ediliyor iyi günler.
Ona bakılırsa 2 saat diyorlar, 3 saat oynadiktan sonra iade ettiğim oldu. Adamakıllı bir açıklama yazarsan kibar bir dille kabul eder, insan bakıyor bunlara.Ben resmi olanı söylüyorum resmi olarak kesinlikle alınmayacağı ifade ediliyor iyi günler.
Zor ama kararınız kesin mi o oyun her neyse bir daha alamayacaksınız çünkü
Türkçe yazabilirsin.Açıklamayı Türkçe mı İngilizce mı yazmam lazım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.