iPhone 14 Pro Max alınır mı?

Tamam ben de 16 alacağına 14 Pro Max kullansın ki daha çok konfügirasyona sahip olsun diyorum benim de anlatmaya çalıştığım bu. Baktığın zaman iPhone 11'in işlemcisini saymazsak, XS Max'ın ekran olarak daha iyi olduğu açık ortada. Ama XS Max daha eski. Bu kadar para verip 60 Hz almaya değmez. iPhone kullanıyorsan o animasyonu hissedeceksin.

Peki ben sana sorayım 60Hz ekran mı daha önemli yoksa işlemci mi?

Merhaba. Danışmak istediğim bir şey var. Ailem LGS sonucumdan dolayı iPhone 14 Pro Max almayı kabul etti almayı düşünüyorum ama pahalı bir telefon olduğu için yanlış bir karar vermek istemiyorum. Düşünceleriniz neler? Kullanan varsa yaşadığı sorunları, deneyimlerini yazarsa çok mutlu olurum. İyi günler.
Bana göre bu biraz da ekonomik durumunuza bağlı. Ayrıca neden iPhone istiyorsunuz? Bu da önemli bir mesele.

14 Pro Max alın o zaman. Ama tavsiyem 14 Pro olur.6.7 cebe zor sığar.

Şu anki telefonda 6.6 inç 14 Pro Max da 6.7 çok fark yok ama içimde kaldı çok kararsızım 13 Pro mu 14 Pro Max mı?

Peki ben sana sorayım 60Hz ekran mı daha önemli yoksa işlemci mi?
O işlemci 500 FPS bile verse 60 FPS'ini hissedebileceksin sadece. iPhone'lerin işlemcileri zaten güçlü oyun kısmına göre sıraladığın zaten 60 Hz büyük bir engel.

Şu anki telefonda 6.6 inç 14 Pro Max da 6.7 çok fark yok ama içimde kaldı çok kararsızım 13 Pro mu 14 Pro Max mı?
Diyorum ya 14 Pro Max al diye. Daha fazla özellikleri var ve daha güncel.

Hocam, 14 Pro altı telefonlarda hangisi olursa olsun 60 Hertz yenileme hızı sunuyor. Benim tavsiyem alacaksanız 14, 15 ve 16'nın Pro veya Pro Max modeli. Çünkü cidden aradaki fark acayip fazla ama sorduğunuz soruya cevap olarak 14 Pro Max net.

Hocam, 14 Pro altı telefonlarda hangisi olursa olsun 60 Hertz yenileme hızı sunuyor. Benim tavsiyem alacaksanız 14, 15 ve 16'nın Pro veya Pro Max modeli. Çünkü cidden aradaki fark acayip fazla ama sorduğunuz soruya cevap olarak 14 Pro Max net.
13 pro da 120 hz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı