iPhone 14 Pro Max alınır mı?

Tamam dostum. Yine de iPhone 11 2025'te hala kullanılıyorsa iPhone 16'nın bu duruma gelmesine en az 5 sene var anlatmaya çalıştığım mevzu bu.
Tamam ben de 16 alacağına 14 Pro Max kullansın ki daha çok konfügirasyona sahip olsun diyorum benimde anlatmaya çalıştığım bu. Baktığın zaman iPhone 11'in işlemcisini saymazsak, XS Max'ın ekran olarak daha iyi olduğu açık ortada. Ama XS Max daha eski. Bu kadar para verip 60 Hz almaya değmez. iPhone kullanıyorsan o animasyonu hissedeceksin.

Merhaba. Danışmak istediğim bir şey var. Ailem LGS sonucumdan dolayı iPhone 14 Pro Max almayı kabul etti almayı düşünüyorum ama pahalı bir telefon olduğu için yanlış bir karar vermek istemiyorum. Düşünceleriniz neler? Kullanan varsa yaşadığı sorunları, deneyimlerini yazarsa çok mutlu olurum. İyi günler.

Hocam iyi bir Android alıp geri kalan parayla laptop tablet vs almanızı tavsiye ederim.

Düz 16 fiyatına değmez. Pro serileri olmadığı sürece boş.

Aradaki fiyat farkı önemli ise Pro modelini tercih edebilirsin. Pro Max'ın bataryası daha yüksek ve ekranı daha büyük oluyor. Onun dışında pek bir artısı yok. Hatta kullanım açısından Pro küçük olma sebebiyle daha iyi.
bende 13 pro vs 14 pro max arasında kaldım ne yapıcam bilemiyorum

bende 13 pro vs 14 pro max arasında kaldım ne yapıcam bilemiyorum
Max modelini tercih etmeden önce Pro ile arasındaki farkın boyut ve batarya olduğunu bilin. Eğer küçük bir telefon istiyorsanız 14 Pro.

Soruya gelecek olursak 13 Pro ve 14 Pro arasında çok fark var diyebilirim. Dinamik Ada, AOD, 48 MP kamera, Kamera sabitlenmesi, Kaza algılama. En önemlisi güncellik. Bütçe yeterse 14 Pro alın. Ama mümkünse Type-C yüzünden bile 15 Pro tercih edilmeli.

Max modelini tercih etmeden önce Pro ile arasındaki farkın boyut ve batarya olduğunu bilin. Eğer küçük bir telefon istiyorsanız 14 Pro.

Soruya gelecek olursak 13 Pro ve 14 Pro arasında çok fark var diyebilirim. Dinamik Ada, AOD, 48 MP kamera, Kamera sabitlenmesi, Kaza algılama. En önemlisi güncellik. Bütçe yeterse 14 Pro alın. Ama mümkünse Type-C yüzünden bile 15 Pro tercih edilmeli.

Zaten yurt dışı alacağım da 15 Pro bence gerek yok şu an ben Samsung A34 5G'den geçeceğim ilk defa iPhone kullanacağım
Ya 13 Pro'ya da 14 Pro Max alacağım ben ekran olarak büyük seviyorum ama içimde 13 Pro kaldı nedeni bilmiyorum

Zaten yurt dışı alacağım da 15 Pro bence gerek yok şu an ben Samsung A34 5G'den geçeceğim ilk defa iPhone kullanacağım
Ya 13 Pro'ya da 14 Pro Max alacağım ben ekran olarak büyük seviyorum ama içimde 13 Pro kaldı nedeni bilmiyorum
14 Pro Max alın o zaman. Ama tavsiyem 14 Pro olur. .6.7 cebe zor sığar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı