Merhaba. Boyum gerçekten beni çok rahatsız ediyor. Uzamak istemiyorum. Uzun boyluyum diye okulda alay ediyorlar. Uzamamı durdurmak için ne yapabilirim?
15 yaş 165 boyum bar kısayım diye şikayet ediyordum doktora gittiğimde boy büyümemin yavaş olduğu 11.sınıfts boy atıcağımı söyledi hele okuldaki herkes 1.90 kötü bir durum ama önemli olan ona alışmak bence bir eksiklik değil sadece dış görünüş
Doktora gidip hormon testi yaptırabilirsin içine sinmiyorsa. Muhtemelen bir sorun yoktur sen de benim gibi ulaşacağın boya 13-14 yaşında ulaşmışsındır muhtemelen. Tabii benimki 165 şeklinde kaldı ama olsun.
Uzun olan kısalmak, kısa olan uzamak istiyor. İnsanoğlunun istekleri bitmez. Kendinizi olduğunuz gibi sevmeyi öğrenin. Milletin lafına da hayatınızı etkileyecek kadar takılmayın.
Merhaba. Boyum gerçekten beni çok rahatsız ediyor. Uzamak istemiyorum. Uzun boyluyum diye okulda alay ediyorlar. Uzamamı durdurmak için ne yapabilirim?
Ben 15 yaşında 1.77 boyundayım ve hala kısa diyorum ve sizde kısasınız tamam mı ? gerçekten rahatsız etmesin bir de o vücudua kalıp yap spora git ama lütfen basket yeteneğin yoksa zorlama ve tavsiyem güreş olur yeteri kadar kurnaz olursan o sırt yere gelmez.