14 yaş 1.90 boy

• Konuyu başlatan 156318
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 51
  • Görüntüleme 29.216

156318

Kilopat
Makaleler
5
Merhaba. Boyum gerçekten beni çok rahatsız ediyor. Uzamak istemiyorum. Uzun boyluyum diye okulda alay ediyorlar. Uzamamı durdurmak için ne yapabilirim?

Takma. Tek yolu bu. Alay edenlerle sen de et. Ben 15 yaş 191'im.
375595

15 yaş 165 boyum bar kısayım diye şikayet ediyordum doktora gittiğimde boy büyümemin yavaş olduğu 11.sınıfts boy atıcağımı söyledi hele okuldaki herkes 1.90 kötü bir durum ama önemli olan ona alışmak bence bir eksiklik değil sadece dış görünüş

Basketbol oyna o boy ile başarısız olman imkansız.
Ciddi değildir umarım. 1.90 boy da devasa bir boy değil zaten. Başarısız olunması çok doğal. Basketbol sadece boya bağlı değil.

Basketbola başla, kendini geliştir derim. Birkaç yıl sonra eğer iyi geliştirirsen belki üstlerinden smaç basarsın. 😁

Ciddi değildir umarım. 1.90 boy da devasa bir boy değil zaten. Başarısız olunması çok doğal. Basketbol sadece boya bağlı değil.

Basketbola başla, kendini geliştir derim. Birkaç yıl sonra eğer iyi geliştirirsen belki üstlerinden smaç basarsın. 😁
Sınıfımızda 1.90 çocuk var ve 1.65 boy ile evet ciddeb 1.65 ile smaç basmıştım. Basketbol yetenek işi boy değil cidden

Uzun olan kısalmak, kısa olan uzamak istiyor. İnsanoğlunun istekleri bitmez. Kendinizi olduğunuz gibi sevmeyi öğrenin. Milletin lafına da hayatınızı etkileyecek kadar takılmayın.

Ben 15 yaşında 1.77 boyundayım ve hala kısa diyorum ve sizde kısasınız tamam mı ? :p gerçekten rahatsız etmesin bir de o vücudua kalıp yap spora git ama lütfen basket yeteneğin yoksa zorlama ve tavsiyem güreş olur yeteri kadar kurnaz olursan o sırt yere gelmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı