14 yaş 1.90 boy

• Konuyu başlatan 156318
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 51
  • Görüntüleme 29.205

156318

Kilopat
Makaleler
5
Merhaba. Boyum gerçekten beni çok rahatsız ediyor. Uzamak istemiyorum. Uzun boyluyum diye okulda alay ediyorlar. Uzamamı durdurmak için ne yapabilirim?

Zaten normal pota değildi biraz alçaktı. Ama yine de bu değiştirmez bir şeyi.
Net bir cümle kurdum zaten. Açıklama yapmana gerek yoktu. Değiştirmediği şey nedir? Konuyu amacından saptırıyorsun. Konunun başlığı "Kimler standart olmayan potalara smaç basabiliyor" olduğunu sanmıyorum.

Ben 190 olsam smaç basardım diye hayaller kuruyorum, 175 ile çembere değiyor ellerim yaşım 24 oldu artık imkansıza yakın hayallerim bir de senin derdine bak spor yap ne bileyim basketbol, futbol vs. En azından bir işe yaramış olur boyun yoksa o boy ile spor yapmaz isen çok dengesiz vücudun olur ya sıska kalırsın ya da kilo alırsan o şekilde dengesiz olur. Tavsiyem en sevdiğin sporu yapman.

Vücudunu zorla durmadan uzamanı engeller spora git agırlık yap. makarna vb. ye nedenı kıloya gıdecegı vücudunda dengeyi sağla.
Şöyle sallamasyon bilgiler vermeyin adamın makro ve mikro hesaplamalarını bilmeden sadece yorum atmak için yorum atmayın. Gider böyle dedin diye günde 2 Paket makarna bitirir protein ve sağlıklı yağ alımına dikkat etmez onun başına sıkıntı çıkar. Eline her klavye alan spor hakkında taktik ve bilgiler veriyor ya inanılmaz.

Net bir cümle kurdum zaten. Açıklama yapmana gerek yoktu. Değiştirmediği şey nedir? Konuyu amacından saptırıyorsun. Konunun başlığı "Kimler standart olmayan potalara smaç basabiliyor" olduğunu sanmıyorum.
Sen iyi misin arkadaşım? Ben bunu yazarak boyun sporda abartıldığı kadar önemi olmadığını kastettim çünkü arkadaşlar basketbol oyna iyi oynarsın yazmışlardı. Şu forumda her konuda böyle bir insan gelip tartışma başlatmak zorunda mı? Hey allahım birinizde anlayın be

Sen iyi misin arkadaşım? Ben bunu yazarak boyun sporda abartıldığı kadar önemi olmadığını kastettim çünkü arkadaşlar basketbol oyna iyi oynarsın yazmışlardı. Şu forumda her konuda böyle bir insan gelip tartışma başlatmak zorunda mı? Hey allahım biriniz de anlayın be.
Tartışmanın tanımını yapar mısın bana? Benim yazdığım şey "Basketbol sadece boya bağlı değil" idi zaten. Ama 1.65 ile smaçladım deyince sallamasyon olduğunu belirtmeden edemedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı