14 yaş, 170 boy ve 104 kilo biri için diyet önerisi

Ebuş_Bey

Centipat
Daha fazla  
Şu ana kadar çok düzensiz beslendim. 14 yaşında, 170 boyunda ve 108 kiloyum. Sağlam bir diyet arıyorum, disiplinliyim. Önceki diyetimde 9 kilo verdim. Gün içinde ekstra olarak 1 saat yürüyüş, 2 saat bisiklet gezme ve 30 dakika spor hareketleri yapabilirim. Ekstra bir hareket öneriniz var mı? Ayrıca söylediğim gibi, diyet programı yazabilecek bir arkadaş var mı?

Karbonhidratı azaltın protein ihtiyacınızı karşılayın bol bol sebze meyve kuruyemiş ne bulursanız cips kızartma abur cubur işlenmiş gıdalar salam sucuk sosis gibi gıdalar asitli içecek kola Fanta Sprite yasak. Günlük hareket güzel fazlasıyla aktif hareket ediyorsanız dediğiniz gibiyse gerçekten.

Karbonhidratı azaltın protein ihtiyacınızı karşılayın bol bol sebze meyve kuruyemiş ne bulursanız cips kızartma abur cubur işlenmiş gıdalar salam sucuk sosis gibi gıdalar asitli içecek kola Fanta Sprite yasak. Günlük hareket güzel fazlasıyla aktif hareket ediyorsanız dediğiniz gibiyse gerçekten.
Hocam ekstra olarak spor 30 dakika yapmıyorum ama ekleyebilirim diğerleri günlük rutin

Hocam ekstra olarak spor 30 dakika yapmıyorum ama ekleyebilirim diğerleri günlük rutin

30 dakikanın kimseye yararı olmaz en az 1 saat veya 45 dakika fitness antrenmanı önerebilirim. Ama vücut ağırlığıyla veya eve 2 tane 5kg dambıl alsanız kas yapmak için değil zayıflama sürecinde ek destek amaçlı

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı