1.50 boy, 48.80 kilo 14 yaş için normal mi?

Tabii ki hayır, çok daha karmaşık bir nedenden dolayı nakil oldum ben,

Geç kalınma falan yok ortada, boyun uzamaması yan etkilere bağlı, hormon tedavisine başlayacağım yakın zamanda, oradan uzarım bir miktar işte

Dostum hormon tedavisi için de geç

Dostum hormon tedavisi için de geç
Tedavi yıllarca sürüyor çok uzamazsın hormon sayesinde

Dostum hormon tedavisi için de geç.

7 senedir doktorlarıma danışmaya devam ediyorum, reşit olmadan hormon tedavisine başlamam önerildi. Evet biraz geç kalmış olabilirim ama tamamen geç kalmış sayılmam, doktorların daha iyi bildiğini varsayıyorum :)

7 senedir doktorlarıma danışmaya devam ediyorum, reşit olmadan hormon tedavisine başlamam önerildi. Evet biraz geç kalmış olabilirim ama tamamen geç kalmış sayılmam, doktorların daha iyi bildiğini varsayıyorum :)

Haklısınız peki bu işin sonunda tahmini ne kadar uzayacağınızı söylediler mi merak ediyorum da

Haklısınız peki bu işin sonunda tahmini ne kadar uzayacağınızı söylediler mi merak ediyorum da.

Görüşme sağlayamadım daha araştırma hastanesinde hormon bölümü ile, çok fazla olacağını sanmam, ancak bir miktar olsa da sağlayacağını söylediler.

Görüşme sağlayamadım daha araştırma hastanesinde hormon bölümü ile, çok fazla olacağını sanmam, ancak bir miktar olsa da sağlayacağını söylediler.

Tamamdır bende aynı sorundan muzdaribim de çözümü yok gibi bende 15'ime yeni giriyorum inşallah ikimiz de istediğimiz boya erişiriz 😊

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı