14 yaş için diyet menüsü nasıl hazırlanmalı?

Diyetisyenler bir işe yaramaz. Evde kardiyovasküler hiit antrenmanları yapabilirsin ve kaloriden biraz açık verip kendini aç bırakmayacak şekilde beslenirsen 3 ayda garanti olarak minimum 10 kilo yakabileceğini iddia ediyorum. Bana ulaşmak istersen belirtirsin, yardımcı olurum.

Diyetisyenlerin bir işe yaradığını düşünmüyorum. Tek büyüyen birisi olarak 3 yıl önce feci kilo almıştım. Özel diyetisyenleri denedim ve bana tek bir insanın asla yapamayacağı yemekleri yememi söylediler. İsmini bilmediğim yemekler bile vardı. Ben mi yanlış yaptım bilimiyorum ama siz yine bir gözükün.
Edit: Diyetisyenler bölgesel kilo vermenin olduğunu savunuyor. Pek bilgisi olduklarını düşünmüyorum.

Doktordan doktora göre değişir biraz şans işi.

Daha önce kilom ve boyum daha azken gitmiştim ancak verdiği liste bana pek inandırıcı gelmemişti bir süre sonra bozmuştum zaten.Bu kötü bir diyetisyene gitmemden kaynaklanıyor olabilir belki de.
Aslında yaşı küçük bir insan için kilo vermek gayet basit. Ekmeği kes, gazlı içecek, abur cubur yeme. Ve asla şeker yeme. Şekerin insan vücuduna, sadece enerji ve zevk'ten başka bir işlevi olduğunu düşünmüyorum. Zaten dışarıdan aldığımız ürünlerin kalitesini ve yapım aşamasını biliyoruz. Aldığımız çikolataların sağlıklı olduğunu sanmıyorum. Birazcık spor yaparsanız bile rahatlıkla kilo verirsiniz. Yaşınız küçük zaten.

Boyuna göre kilo almışsın.

Koşu yap daha fazla su iç ve gazlı içicek ile abur cubur işini bırak.
Zaten abur cubur gibi şeyleri yemiyorum,gazlı içecekte belki haftada 1-2 kere içiyorumdur.Evet yaşıma göre kiloluyum ama garip bir şekilde yağlı değil de sanki body builder gibi gözüküyorum.
Diyetisyenler bir işe yaramaz. Evde kardiyovasküler hiit antrenmanları yapabilirsin ve kaloriden biraz açık verip kendini aç bırakmayacak şekilde beslenirsen 3 ayda garanti olarak minimum 10 kilo yakabileceğini iddia ediyorum. Bana ulaşmak istersen belirtirsin, yardımcı olurum.
Teşekkürler hocam zaten ufak ufak antrenmanlar yapıyorum kardiyo konusunda yetersiz olsam da minik ağırlıklar ile antrenmanlar yapmaya çalışıyorum.Sorum olursa yazarım :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı