14 yaşında 1.85 boy normal mi?

Herkes derken %100 demedim ama artık gidin bir liseye çoğu kişi 1.85 ve üstü.

Hocam bende lisede okuyorum. 1.82 boyumla okuldaki çoğu kişiden uzunum. Benden uzun bir tek üst sınıflar var yaşıtlarım ya benden kısa ya da aynı boydayız. Boyunuz kaç bilmiyorum ama size öyle gelmiş olabilir.

Hocam bende lisede okuyorum. 1.82 boyumla okuldaki çoğu kişiden uzunum. Benden uzun bir tek üst sınıflar var yaşıtlarım ya benden kısa ya da aynı boydayız. Boyunuz kaç bilmiyorum ama size öyle gelmiş olabilir.

Boyum 1.98 sanırım 85 bana kısa geliyor arkadaş grubum da bile en uzun değilim bu arada.

Bu güne kadar hiçbir "boy" konusuna mesaj yazmadım, sadece genel olarak bir şeye değinmek istiyorum.

Arkadaşlar, normal şartlar altında bir boyunuz olduğuna şaşırmayın artık. Buraya birisi gelip ben 253cm boyum var dediğinde şaşırırız ama 185cm boy oldukça normal bir şey.

Bir de boyunuz uzun da olsa kısa da olsa bir şey değişmiyor, yine insansınız yani. Neden bu kadar takıyorsunuz şu konuya anlamıyorum ve artık yeter açmayın şu konuları. Hayatınızda 185cm birisini görmedin mi? Çok uzun bir boy değil, normal bir boya sahipsin işte daha neyini zorluyorsun?

Cidden Sosyal'in kalitesini düşüren konular bunlar, burası "bilmemnesoruyor" vb. bir platform değil. Boyunuz aşırı uzundur(253cm gibi falan) ya da aşırı kısadır o zaman konu açarsanız. 185-190 boyunuz olması sizi anormal yapmıyor, birçok kişinin boyu zaten o civarda.

Bu konulara hiç mesaj yazacağımı tahmin etmezdim ama günde 2-3 tane "boy" konusu görmekten cidden sıkıldım. Forumdakilerin hepsi de maşallah boy konusunda doktora yazmışlar.
Yaşıtlarım 1.60 iken benim 1.85 olmam normal değil bence

14 yaşındayım boyum 1.85 kilom 85, annem 1.71 babam 1.75 daha fazla uzamak istemiyorum 190 olsa yeter çok bile. 2 metre olur muyum ya da bunun ile ilgili hangi doktora başvurmalıyım uzamanın durması için neler yapılabilir bilen birisi yardımcı olabilir mi?

Slenderman hani gerçek değildi.

Yaşıtlarım 1.60 iken benim 1.85 olmam normal değil bence.
Ergenliğe girdiğinizi söylemişsiniz, boyunuzun uzaması gayet normal bu durumda. 14 yaşındayken 1.90 olan da var. Gayet normal bir şey. Sanki 14 yaşında 220cm olmuşsunuz da konu açıyorsunuz. Uzarsanız max. 5cm daha uzarsınız zaten. İnsanlar bir anda da uzayabilir, yavaş yavaş da uzayabilir. Atıyorum o 160cm dediğiniz arkadaşlarınız 5 yıl sonra 180cm olabilir. Siz bir anda boy atarsınız, onlar zamanla boy atar. Normal durumları anormale çevirmeyin yani.

Bir de uzun boylu olana bir şey verdikleri yok, eğer veriyorlarsa bana vermeyi unutmuşlar. Gördüğüm en garip takıntıdır şu boy takıntısı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı