14 Yaşında bir çocuk nerede çalışır ve ne kadar alır?

Çok yüksek miktarda para alacağını ben de düşünmüyorum maalesef. Beklentini düşük tutup istediğin bir yere git, ne verirlerse eyvallah diyeceksin sigorta yapamadıkları için.

Yapabileceğin en iyi şey ders çalışmak. Eğer cidden çok hevesli olursan kendi yazılım şirketini bile kurarsın. İlerde iş olarak bilgisayarla uğraşırsın. Hatta kim bilir kendi yaptığın oyunları bile oynayabilirsin. Gerçi Türkiye'de bu zor ama imkansız değil. Çok çalışıp yurt dışına gidebilirsen, gerçekten iyi yerlere gelebilirsin. Bir yerde çalışacağına ders çalış. En iyi yapabileceğin sana en çok kazanç sağlatacak şey bu.

Şartlar kendi paranı kendinin çıkarmanı istiyorsa, yaşın gereği meslek seçme delikanlı.

Babacan, senin geçeceğin yollardan geçmiş ve durumu anlayacak bir patron bulmaya bak.
Zaten bulduktan sonra gerisi gelicek.

Senin yaşında birisini çalıştırmak yasak. Her halde sen işe girdiğin takdirde seni çok zorlamaları ve az para kazanman bu yasanın cezası. Aslında o görevi görüyor bir bakıma.

Senin yaşında birisini çalıştırmak yasak. Her halde sen işe girdiğin takdirde seni çok zorlamaları ve az para kazanman bu yasanın cezası. Aslında o görevi görüyor bir bakıma.

Konuyu genelde hiç okumadan sadece ilk soru cümlesine yanıt veriyorum ama cevapları merak edip okudum. Güzel yorumlar var. O şartları bulursan çalış tabi ki bu beni ilgilendirmez.

Siyası v.s birşey olarak algılamayın Heryer'e gitim ama iş bulamadım Çünkü Suriyeliler Yoğunluktaydı fırında çalıştım 3 ay sonunda 5000 Tl Topladım Kendi Harçlığımıda ekledim Şuan Sömestr tatilinde Steam Platformunda Güzel Oyunlar Alıp Bilgisiyarımı Alacağım Tavsiyeleriniz İçin size Minnetarım İyi Günler
Boyum 1.84 Kilo 89 Sakal V.s Vardı Ama Dediğim Gibi Herkes İş Bulmuştu :/

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı