14 yaşında hangi işte çalışılır?

Merhaba. 14 yaşındayım yaz aylarını boş geçirmek istemiyorum ve hem bir şeyler yapıp para kazanayım diyorum. Sizce nerede çalışabilirim?
Akrabanızın yanında çalışmanız mümkünse onlardan birinin yanında çalışın derim. Örneğin benim dayım asansörcü ve onun yanında çalışacağım yazın.

Akrabanızın yanında çalışmanız mümkünse onlardan birinin yanında çalışın derim. Örneğin benim dayım asansörcü ve onun yanında çalışacağım yazın.

Eniştem sanayici ona sorabilirim ama ne yaparım sanayide?

3 ay değerli vaktini çalışacağım yere vereceksin, bunun karşılığında para almak kolaydır ama önemli olan sana ne kattığı.. Bir garsonluk yapmak size hiç bir şey katmaz ama bir elektrikçinin yanında çalışsan elektrik alanında bilgi sahibi olursun. Bir sıhhi tesisat ustasının yanı vs.

3 ay değerli vaktini çalışacağım yere vereceksin, bunun karşılığında para almak kolaydır ama önemli olan sana ne kattığı.. Bir garsonluk yapmak size hiç bir şey katmaz ama bir elektrikçinin yanında çalışsan elektrik alanında bilgi sahibi olursun. Bir sıhhi tesisat ustasının yanı vs.
Kimse bilgisiz adamı eğitmek için almaz, alsa bile doğru düzgün para vermez.
Benim önerim bir bakkalda veya garson olarak çalışmanız. Amacınız para, değil mi? Tecrübe gerektirmeyen işlere yönelin derim.

Kimse bilgisiz adamı eğitmek için almaz, alsa bile doğru düzgün para vermez.
Benim önerim bir bakkalda veya garson olarak çalışmanız. Amacınız para, değil mi? Tecrübe gerektirmeyen işlere yönelin derim.
Eğitmekten kastım işin ustası olması yönünde bir eğitimde bahsetmiyorum, örneğin elektrikçinin yanında çalışıp sadece ustasına pense götürmesin. Ustasının gözetiminde oda kablo kessin bağlasın vb.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı