14 yaşında nerede çalışılır?

Ne alaka?

Tamam alacağın para düşük olur ama aylık 2k almaktansa dilenirdim. Sana bu 2k çok fazla bir para gibi geliyor olmalı.

Nerde oturuyon?
Hocam valla bıktım artık arkadaşım da çok yok burada evde çok sıkılıyorum bunaldım o yüzden çalışmak istiyorum.

Kayseri.

Ne alaka?

Tamam alacağın para düşük olur ama aylık 2k almaktansa dilenirdim. Sana bu 2k çok fazla bir para gibi geliyor olmalı.
Hocam 8.sınıfa giden çocuğa asgari ücret mi verecekler sanki.

Sanayi beceremem.

LGS'ye ne zaman başlayayım bu arada?

Ben %1.7 ile fen lisesine giden biri olarak son 3 ay basmıştım. Ama günde 13 14 saat basıyordum. Kafa mafa kalmıyordu. Bence derslerini dinle gunluk soru coz 200 250 yeterli bol yeni nesil mat coz. Son 3 ayda bastim dedigime bakma bu arada, oncesinde de calisiyordum. Ama gunde 1 2 saatti. En zor mat kitaplarini al cozemediklerini ogretmene goster (lutfen goster) sana anlatsin bir yerden sonra insanlar sana soru getirmeye basliyor bu sayede cok zor sorulari ayiklamadan bulmus oluyorsun benim yontemlerim buydu

Ben %1.7 ile fen lisesine giden biri olarak son 3 ay basmıştım. Ama günde 13 14 saat basıyordum. Kafa mafa kalmıyordu. Bence derslerini dinle gunluk soru coz 200 250 yeterli bol yeni nesil mat coz. Son 3 ayda bastim dedigime bakma bu arada, oncesinde de calisiyordum. Ama gunde 1 2 saatti. En zor mat kitaplarini al cozemediklerini ogretmene goster (lutfen goster) sana anlatsin bir yerden sonra insanlar sana soru getirmeye basliyor bu sayede cok zor sorulari ayiklamadan bulmus oluyorsun benim yontemlerim buydu
Ben 1.dünya savaşlarını ve yazım kurallarını neredeyse çok iyi biliyorum fakat fenim matematiğim berbat ve 2024 sorularını görünce gerçekten çok korkuyorum.

Sen daha yeni mi geçtin 8. sınıfa? Ben 8'i bitirdin 9'a başladın sandım.
Bırak daha gençsin çalışma bu sene. Sınav daha önemli. Ben 8'den 9'a geçerken ilk kez çalıştım. Şuan 10'dan 11'e geçicem hala çalışıyorum.
Ağustos-Eylül gibi LGS'ye başlarım. 430 falan alsam yeter zaten.

Ben 1.dünya savaşlarını ve yazım kurallarını neredeyse çok iyi biliyorum fakat fenim matematiğim berbat ve 2024 sorularını görünce gerçekten çok korkuyorum.

Her insan bu sinavda 450 alabilir. Su puan eter demeyin. Her gun duzenli olarak 50 paragram 50 mat 50 geo 50 fen cozuceksin 480 alacaksin. Son 3 ayda gunluk 500 600 sorulara cikarsan fullersin bile (ben 7 yanlış yaptim 3 stres 4 dikkat hatasi)

Her insan bu sinavda 450 alabilir. Su puan eter demeyin. Her gun duzenli olarak 50 paragram 50 mat 50 geo 50 fen cozuceksin 480 alacaksin. Son 3 ayda gunluk 500 600 sorulara cikarsan fullersin bile (ben 7 yanlış yaptim 3 stres 4 dikkat hatasi)
Benim çalışma hevesim var fakat Matematik ve Fenden olası nefretim var çok zor geliyor. Ama Türkçe'ye ve İnkılap'a çalışırken zevk alıyorum.

Hocam ben saçma tiplerin olmadığı liseye gitmek istiyorum.

Yerinde olsam seneye çalışırdım. Çünkü artık her yaz çalışacaksın ve keşke bir tatilim olsa falan diyeceksin. Bu son senen valla git eğlen seneye çalış. Ben de tatil yapmak istiyorum ama çalışmak gibi berbat bir şey olduğu için zor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı