14 yaşında nerede çalışılır?

Fen ve matdan nefretedebilirsin fakat calismak zorundasın. Bende edebiyattan nefret ederim. Ama 17 3 yaptım. Once biraz orta soruları çöz, 1000 soru çözdukten sonra (çozemediğin soruları nasıl yapıldıgını anlarsan) artık diyeceksinki: Ben mat yapabiliyorum. Sonra ayni sekilde zorve aşırı zor sorulari cozceksin ve Kayseri'den İstanbul'a geleceksin(tabii istersen)

Bu arada yuksek liselerde kekolar yok sanma. Kabataşta bile keko tipler olduğunu soyledi bir arkadaşım. (Oralarda oturuyor goruyormus giren cikan tas kafali insanlari) ama bi meslek lisesi kadarda degil tabiki.

Yerinde olsam seneye çalışırdım. Çünkü artık her yaz çalışacaksın ve keşke bir tatilim olsa falan diyeceksin. Bu son senen valla git eğlen seneye çalış. Ben de tatil yapmak istiyorum ama çalışmak gibi berbat bir şey olduğu için zor.
Hocam ne eğlenmesi ya evde çok sıkılıyorum, bunalıyorum. İşe girsem en azından amacım olur.

Fen ve matdan nefretedebilirsin fakat calismak zorundasın. Bende edebiyattan nefret ederim. Ama 17 3 yaptım. Once biraz orta soruları çöz, 1000 soru çözdukten sonra (çozemediğin soruları nasıl yapıldıgını anlarsan) artık diyeceksinki: Ben mat yapabiliyorum. Sonra ayni sekilde zorve aşırı zor sorulari cozceksin ve Kayseri'den İstanbul'a geleceksin(tabii istersen)

Bu arada yuksek liselerde kekolar yok sanma. Kabataşta bile keko tiunu soyledi bir arkadaşım. (Oralarda oturuyor goruyormus giren cikan tas kafali insanlari) ama bi meslek lisesi kadarda degil tabiki.
Matematikte çember konusuna, Fen'de karışım konusuna çalışasım yok ve çalışsam da anlamıyorum. Benim soru çözme gibi alışkanlığım yok. Sınav zamanında zaten sadece video izliyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı