14 yaşında kodlamaya nasıl başlanır?

SerbayKoc

Femtopat
Öncelikle merhaba, ben 14 yaşındayım ve yazılım öğrenmek istiyorum biriktirdiğim çok olmasa bile bir birikimim var yazılım öğrenmeyi çok istiyorum. Özellikle ilk Python tabii sizin önerdiğiniz diller ile de başlayabilirim. Bir tanıdığım bana Python'u pek önermem yeni nesil yazılım dillerini öğren demişti ama tanıdık da olsa tek kişinin dediğine güvenemem. Sizden hangi programlama diliyle başlamamı ve online kurs ya da öğreten web site (ücretli - ücretsiz fark etmez) önerilerini bekliyorum.

Belirli bir dille değil de, alan seçip ona göre bir dil öğrenmelisin dostum. Senin konunu görünce de aklıma benim 14 yaşımdaki halim geldi. Umarım başarılı olursun.
Teşekkür ederim :)

Bende 14 yaşındayım Udemy'den C# öğreniyom öyle yapabilirsin.

Peki işe yarıyor mu cidden bir ilerleme gördün mü?

Amacına bağlı olarak öneri verebilirim. Senin amacın kodlama mı öğrenmek yoksa yazılımsal işlerden anlayarak para kazanmak mı?

Yazılım mühendisi olmak istiyorum evet ama yani kendi web sitemi oyunumu programımı yapmak çok iyi olurdu en azından aileme gösterebileceğim bir şey olurdu ve benimle gurur duyarlardı.

Hangi alanda ilerlemek istediğini söyleyebilir misin dostum? Mobil programlama mı, masaüstü programlama mı, oyun programlama mı yoksa web programlama mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı