14 yasinda kolum nasil?

Yakında çavuşu da soracaksınız.
Demin sordular da şunu soracam ben de benim joistik ile ilgili konu da açılır mesajım niye silindi ve 1 saat ceza yedim.Hayır açılabiliyor ise benim mesajım niye silindi ?.Onu da geçtim 14 yaşında hiç bir şey kullanmadığından yüzde yüz emin bile olsak bu konuyu gören çocuklar bende gelişim eksikliği mi var diyip yanlış yönlendirilir mi ? diye düşündünüz mü ? soruma da cevap verilmedi.Hadi bi ban daha yiyim.Ama bu tür konular açılması arttı ve gelişim çağındaki çocuklara kötü örnek oluyorsunuz.

Kanka sadece spora gitmiş. Onun dışında ders, uyku, arkadaş, ilişki, bilgisayar hiçbiri yok. Adam spor salonunda yatıp sabah sporla kalkıyor herhalde bu kol ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biceps genetiğin güzel. Ancak kolun 3/2'si arka koldan oluşur. Triceps dediğimiz bu bölgeye ağırlık verirsen kolun daha büyük gözükecektir. İtiş hareketlerini yaparak aktif edebilirsin. Bench Press gibi temel hareketlerin güçlenmesinde de arka kol çok etkilidir.

Biceps genetiğin güzel. Ancak kolun 3/2'si arka koldan oluşur. Triceps dediğimiz bu bölgeye ağırlık verirsen kolun daha büyük gözükecektir. İtiş hareketlerini yaparak aktif edebilirsin. Bench press gibi temel hareketlerin güçlenmesinde de arka kol çok etkilidir.

Öneri için teşekkür ederim long head kısmını geliştirirsem kolum % kaç daha büyük görünür hocam?

Öneri için teşekkür ederim long head kısmını geliştirirsem kolum % kaç daha büyük görünür hocam?
Long head bölgeni büyütürken, estetikliğini kaybetmemek için Lateral head bölgesinide çalışmalısın. Gelelim soruna, spor genetik işidir. Tricepsin bicepsine göre küçük olabilir veya gelişmeyebilir. Ancak Triceps dediğimiz bölge çok büyük bir bölgedir. Ben Triceps çalışmaya başlamadan önce kolum 38-39cm geliyordu. Şuan 41cm'lerde geziyor. 2-3 belki 5cm bile fark edebilir. Ne kadar doğru çalıştığına ve genetiğine bağlı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı