14 yaşında nasıl para kazanabilirim?

Uzmanlık alanın veya hakkında fazlasıyla bilgi sahibi olduğun bir konu olmadığı sürece para kazanman zor. Hatta imkansız diyebilirim. Hele ki dijital ortamdan para kazanma düşüncesindeysen, az önce dediğim gibi bir uzmanlığın ve yeteri kadar vaktin olmalı. Bunlar olmadan en fazla bir ürün alıp satarsın diye düşünüyorum. Bu oyun hesabı vb. olabilir.

Kazanamazsın dostum. Bu ülkede ister 14 ister 34 ol para kazanmak çok zor. Kazandığın parayla bir şeyler yapmaya çalışmak ise ayrı zor. Aileden zengin falan değilsen boş hayaller ile aklını oyalama. Ya da uğraşırsın yıllarca düzgün bir yerden mezun olursun ilerde ve ancak öyle elin para görebilir.

İnternetten sadece al-sat yaparak iyi bir para kazanabilirsiniz. Zamanında 100 TL'ye aldığım kondisyon bisikletine bakım yaparak 450 TL'ye satmıştım. Şimdi bu fiyat daha fazladır.

Kazanamazsın dostum. Bu ülkede ister 14 ister 34 ol para kazanmak çok zor. Kazandığın parayla bir şeyler yapmaya çalışmak ise ayrı zor. Aileden zengin falan değilsen boş hayaller ile aklını oyalama. Ya da uğraşırsın yıllarca düzgün bir yerden mezun olursun ileride ve ancak öyle elin para görebilir.

İnternetin böyle kazananlarla dolu olduğuda bir gerçek.
Anket ve uygulama indirip denemeyi sen internetten para kazanmanın tek alternatifi sanıyorsun herhalde.
Ama al-sat, freelancer olmak vb. bunun gibi emeğinin gerçekten ortada olduğu işlerde para kazanmak gerçekleşebiliyor.

İnternetin böyle kazananlarla dolu olduğuda bir gerçek.
Anket ve uygulama indirip denemeyi sen internetten para kazanmanın tek alternatifi sanıyorsun herhalde.
Ama al-sat, freelancer olmak vb. bunun gibi emeğinin gerçekten ortada olduğu işlerde para kazanmak gerçekleşebiliyor.

Boş işler kardeşim onlar.

Keşke olsa...
Logo tasarıma ilan verdim sadece on sitesine.
Hala onay bekliyor ilanım.
Onu satabilirsem istikrarla devam edeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı