İngilizce Türkçe çeviri yapabilirsiniz bionluk sitesi üzerinden. 18 yaşında değilseniz ailenizden birisi hesap açsın.
Çok teşekkür ederim.
İngilizce Türkçe çeviri yapabilirsiniz bionluk sitesi üzerinden. 18 yaşında değilseniz ailenizden birisi hesap açsın.
Hocam şu anda bir şey yapmanız imkansız gibi bir şey. Okuldan geldiğin gibi part time işe gidersen evet olabilir. Ya da yazın çırak gibi bir yere girer çalışırsın. Hem boş verin bu yaşta böyle şeylerle uğraşmayın. Tabii meslek lisesi açıktan okuyorsanız ayrıda benim tavsiyem derslerinize çalışmanız![]()
En iyi para okuldan gelince bir yere çalışmakla olur. Başka türlü internetten vesaire sadece harçlık denecek az para çıkar.Hocam lazım olmasa emin ol uğraşmazdım.
Bu arada hocam, isterseniz link kısaltarak para kazanma, anket doldurarak para kazanma sitelerini kullanabilirsiniz.Hocam lazım olmasa emin ol uğraşmazdım.
Ama bana şu an lazım hiç mi imkan yok sizce.
Bu arada hocam, isterseniz link kısaltarak para kazanma, anket doldurarak para kazanma sitelerini kullanabilirsiniz.
İngilizce için uğraşıyorum bana şu an lazım ya.
Rica ederim.Çok teşekkürler hocam ilgi ve alakan için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.