14 yaşındaki birine hediye ne alınabilir?

199688

Kilopat
Makaleler
2
Yer
İzmir
Arkadaşım 14 yani benimle yaşıt. 1 Nisan doğum günü. Yani az kaldı. Arkadaşım daha yeni bilgisayar aldı Ryzen 3 1300X'li RX 570'li hazır sistem. Kulaklığı, klavyesi, faresi var. Ben mousepad düşünüyordum açıkçası mousepadi var ama Rampage X7 ile gelen mousepad. Çok bir bütçem yok. En fazla 20 TL olur herhalde. Ben bilgisayarla ilgili bir şey almak istiyordum ve aklıma replika Razer mousepadi geldi. Sizinde önerilerinizi bekliyorum.
https://urun.n11.com/mouse-pad/raze...r_xDrJ5cDInVzqFxzbYaAibYEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

PC aldı ama hikaye oyunlarıyla arası yok sadece 4-5 tane oyun oynuyor oda genellikle online FPS oyunları. Yani benim yaşımda biri için oynanan oyunlar diyebiliriz. Zula, Point Blank, CS:GO, LoL falan oynuyor sadece. Steam'den CS:GO skini de alabilirim ama en kötü skin bile pahalılaşmış. Point Blank ve Zula P2W oyunu diye biliyorum. Belki onların oyun parasını alabilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı