Figür bende düşündüm ama o tarz şeyler sevmez sanırım.
Oyun figürü alabilirsin özellikle sevdiği bir karakterin figürü falan tatlı olur.
www.instagram.com
Bütçem yok ama o kadar çıkmasam iyi olur.
BİM'e akıllı saat geliyor 100 liraya, onu al hocam.
Geçen Donanım Arşivi de bunlardan almıştı. Bütçe yetiyorsa çok güzel bir hediye olur.VALORANT'a 1100₺ yatıran birisi için güzel olabilir.
![]()
Dekoratif Mekanik Klavye Tuşu | Artisan Keycaps (@newkeycaps) • Instagram photos and videos
11K Followers, 1 Following, 195 Posts - See Instagram photos and videos from Dekoratif Mekanik Klavye Tuşu | Artisan Keycaps (@newkeycaps)www.instagram.com
Ortalama 100-250 arası sayıyorum o zaman, mi true Wireless kulaklık öneriyorum.
Xiaomi Redmi Airdots Basic 2 TWS Bluetooth 5.0 Kulaklık Fiyatı
Xiaomi Redmi Airdots Basic 2 TWS Bluetooth 5.0 Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Polosmart veya diğer markayı diyorsanız aşırı berbat, YouTube'daki incelemelerini izlemenizi tavsiye ederim.
Hocam kitap alın.Çok berbat sayılmaz, 1 sene önce satın aldım. İdare eder seviyede ama kullanmıyorum. Hediye hediyedir hocam, iyisi kötüsü olmaz. Önemli olan manevi değeri.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.