Erkeksen berberlerde çalışabilirsin 10-20₺ günlük kazanırsın. Yaşın küçük olduğu için pek fazla para kazanamazsın. Sanayide de içecek getir götür falan günlük 10-20TLAdana'da oturuyorum. Yanımızda bir sürü kafe veya dönerci gibi yerler var. Adanın en işlek ve turistik yeri diyebilirim. Nerede çalışabilirim? En çok parayı hangi meslek verir?
Adana'da oturuyorum. Yanımızda bir sürü kafe veya dönerci gibi yerler var. Adanın en işlek ve turistik yeri diyebilirim. Nerede çalışabilirim? En çok parayı hangi meslek verir?
Adana'da oturuyorum. Yanımızda bir sürü kafe veya dönerci gibi yerler var. Adanın en işlek ve turistik yeri diyebilirim. Nerede çalışabilirim? En çok parayı hangi meslek verir?
Erkeksen berberlerde çalışabilirsin 10-20₺ günlük kazanırsın. Yaşın küçük olduğu için pek fazla para kazanamazsın. Sanayide de içecek getir götür falan günlük 10-20TL
Köle olmak istemiyorsan çalışamazsın. Ben 17 yaşındayım Hatay'da oturuyorum. En kısa süreli iş 10 saatten başlıyor onun günlüğü de 50TL zaten Türkiye öğrenciye iş yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.