140.000-150.000 TL araç önerisi

lennythecat

Centipat
Katılım
31 Mayıs 2020
Mesajlar
134
Hocamlar merhabalar. İşim gereği çok fazla şehirlerarası araba kullanmak durumunda kalıyorum. Başlıkta belirttiğim fiyat aralığında araba bakıyorum. Benim için arabanın olmazsa olmazı güvenlik. Çok aşırı hız yapmam uzun yolda vs bile maks 140 hızlara çıkarım o da genelde sollarken.
Araçta aradığım özellikler.
-Otomatik vites
-Güvenlik
-Sollama vs yaparken biraz da olsa atik olsun en azından.
Aylardır araştırma yapmaktan usandım gerçekten. 2012 model Audi A3 ve Mazda 3 leri beğendim ama onlar da havada.
Şuanki kullandığım araç 2017 BMW 118i. Vereceğiniz örneklerde şuanki arabamla kıyaslama yapabilirsek daha kafama oturur belki.
Şimdiden teşekkürler herkese.
 
Hocam uzun yol, güvenlik, atiklik, otomatik demişsin. Bu fiyatlara sağlam bir Laguna bulabilirsin. Aradığın şeylerin çok fazlası var bu araçta. Araştırmanı öneririm. Özellikle privilege ve excutive donanımlara bakabilirsin.
 
Alfa Romeo Giulietta 1.4 benzin ve 1.6 dizel seçenekleri mevcut. Otomatik vites bulabilirsiniz.
Hocam sorum meraktan 118I neden satıyorsunuz?

Opel Astra yada İnsigniada bakabilirsiniz gayet sağlam modellerdir.
 
Insignia ve opli cidden çok beğeniyorum. Özellikle insignia. 118i satmıyorum hocam sadece km si falan baya az (20.000 km 2016 model) ve öyle kalmasını istiyorum. Onu ilerde iyi fiyata satıp farklı bir model almak için. Şuan alacağım ise iş için sağa sola gidebilmem için.
 
Insignia ve opli cidden çok beğeniyorum. Özellikle insignia. 118I satmıyorum hocam sadece km si falan bayağı az (20.000 km 2016 model) ve öyle kalmasını istiyorum. Onu ileride iyi fiyata satıp farklı bir model almak için. Şu an alacağım ise iş için sağa sola gidebilmem için.

Sevindim hocam gayet güzel bir araç çünkü. Size yakıtı az olan bir araç lazım sanırım çünkü çok gezeceğim dediniz. Bu noktada dizel daha mantıklı olur. Lpgli insigniada gördüm ama ne kadar mantıklı size kalmış.
 
Aynen araçla ilgili herhangi bir şikayetim olmadı hic. Yakıt sorun değil hocam. Benzin ya da dizel hiç farketmiyor. Şuan için insignialari cidden beğendim ve daha detaylı bir araştırma içine gireceğim.
 
Masaüstünü fiyatlar bir tık ucmadan hallettim. O konuda az da olsa şanslıyım gibi vallahi. Artık 10 sene kullanırız vallahi. Teşekkür ettim öneriniz için.

Bu arada hocam benden bir tavsiye, araç almadan önce satıcıya ekspertize gitmeyi söyleyin ama satıcının kendi ekspertizine değil sakın! Anlaşmalı olabilir çünkü, memlekette dolandırıcı çok. Siz kendi güvendiğiniz bir ekspertize götürün aracı. Tarcanlar tuning ekspertiz işini çok iyi yapıyor mesela. Onu tavsiye ederim, adamların YouTube kanalı bile var.
 

Geri
Yukarı