140.000-170.000 TL arası sıfır araç

Nakahella

Kilopat
Makaleler
2
Kullanım senaryom şu şekilde. Her gün 25 km uzaklıktaki 110 hızla gidebildiğim okuluma gidip geleceğim. Araca 2'den fazla kişi binmez pek. Arada bir 400-500 km uzak mesafe yapacağım. Hız takıntım yok, otobanda 130'u hiç geçmem. 110-120 arasında çok yakmaması tercihim. Ayrıca multimedya ekranı önemli, telefonla kolay bağlantı kurabilsin, geri görüş kamerası olsun ve mümkünse navigasyonu da olsun.

Tüm markaları araştırıyorum o kadar fazla seçenek var ki kafam iyice karıştı. Örneğin Clio 1.0 65 beygir motorlu 2021 versiyonu dediğim multimedya ekletilerek 146 bin liraya alabiliyorum. Ama kimisi diyor ki o motor 120 hızda aşırı yakar, kimisi diyor ki çekmez yolda kalırsın 65 beygir ne falan. Her marka için farklı olumsuz şeyler söyleniyor. Ne yapacağımı şaşırdım, biraz da siz kafamı karıştırın istiyorum. :D

1.3 multijet (dizel) bir model alırsanız cidden az yakacaktır.Model tavsiyesi veremiyorum çünkü piyasa sürekli değişiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı