Arkadaşlar sistem bana değil arkadaşıma toplanacak şu an elinde HD 3450 bulunan bir sistem var onu ve bir şeyleri daha satacak sistem olarak RX 460 ayarında bir şeyler toplamaya çalışıyorum ayrıca APU 0, 2.el karışık toplayım desem RAM falan yetmiyor, GTX'in eski ama güçlü kartlarından alsam eskiler ne olucağı belli değil yani anlıcağınız her yönden elim kolum bağlandı arkadaşın sistemde istediği şey görünüş kenarı camlı olan şöyle bişey toplamıştım.
X3440 CPU
Asus P55 Anakart
4+4 8 GB Gskill RAM
120 GB SSD(sıfır, sonradan disk eklenecek)
Snowman CPU Soğutucu
Dark Senteniel Kasa
Asus 400W PSU
Asus Rog Strix GTX 750 Ti
Mini Mosfet Soğutucular falan filan
Bunları arkadaşıma gönderdim kıpkırmızı sistemdi fiyatı 1350 TL falan tuttu ama çoğu şey sahibinden.com sitesinden GeT olmadan alınacağı için arkadaşla ben biraz korktuk sonuçta bilgisayar için çalışıyor para kazanması kolay değil bende parasını mahvetmek istemiyorum sizin tavsiyeleriniz nedir elindeki şeyleri 1-2 aya satar sizin elinizde uygun fiyatlı parça varmı?
Sistem için sormak istediğim bir kaç şey daha var şu an bulunduğum ilçede Asusun 1050 Ti OC modeli tek fanı bozuk halde 375 TLye satılıyor indirim yapar heralde, sıcaklık falan fazla olurmu tek fanlı olunca helikopter gibi çalışmaz değilmi yoksa başka modellere yöneleceğim bu arada sistemi toplayabilirsek Youtubede videosunu yayınlarız isterseniz izlersiniz.
X3440 CPU
Asus P55 Anakart
4+4 8 GB Gskill RAM
120 GB SSD(sıfır, sonradan disk eklenecek)
Snowman CPU Soğutucu
Dark Senteniel Kasa
Asus 400W PSU
Asus Rog Strix GTX 750 Ti
Mini Mosfet Soğutucular falan filan
Bunları arkadaşıma gönderdim kıpkırmızı sistemdi fiyatı 1350 TL falan tuttu ama çoğu şey sahibinden.com sitesinden GeT olmadan alınacağı için arkadaşla ben biraz korktuk sonuçta bilgisayar için çalışıyor para kazanması kolay değil bende parasını mahvetmek istemiyorum sizin tavsiyeleriniz nedir elindeki şeyleri 1-2 aya satar sizin elinizde uygun fiyatlı parça varmı?
Sistem için sormak istediğim bir kaç şey daha var şu an bulunduğum ilçede Asusun 1050 Ti OC modeli tek fanı bozuk halde 375 TLye satılıyor indirim yapar heralde, sıcaklık falan fazla olurmu tek fanlı olunca helikopter gibi çalışmaz değilmi yoksa başka modellere yöneleceğim bu arada sistemi toplayabilirsek Youtubede videosunu yayınlarız isterseniz izlersiniz.