Bilgisayar toplamak neden pahalı?

Daha yakin tarihte kendime masaustu dizmek istedigimde pahaliya geldigi icin laptop aldim. Bu kadar basit sekilde sallamak kolay olmamali.

Tamam kanka ne aldın şu 30 35 binliraya 4060 Acer Nitro'lardan mı tebrik ediyorum sizi böyle devam edin aldığınız fiyata millet daha ucuza belki de sizden 10 kat daha performanslı kasalar dizer size kalmış isterseniz sisteminizin özelliklerini atın ben sizin yerinize kanıtlamaya çalışayım sizin için uygun olur mu?

Tamam kanka ne aldın şu 30 35 binliraya 4060 Acer Nitro'lardan mı tebrik ediyorum sizi böyle devam edin aldığınız fiyata millet daha ucuza belki de sizden 10 kat daha performanslı kasalar dizer size kalmış isterseniz sisteminizin özelliklerini atın ben sizin yerinize kanıtlamaya çalışayım sizin için uygun olur mu?

Tamam hocam buyurun kanitlayin. Elimde 4070'li HP Omen 17 var. Aktif fiyati 60k bandinda. Gen 4 1TB SSD mevcut icinde. Guncel dengi Samsung 980 Pro veya Renegade civari. Monitor dahil olarak bir toplayin bende ogrenmis olayim.

Laptoptaki bileşenlerle masaüstü bileşenler %100 aynı olmuyor. Örneğin laptoptaki 5090 ile masaüstündeki bir değil.

Evet, bende bunu belirtmiştim. Laptoptaki mobile ekran kartı mesela.

Evet, bunu demiştim. Laptoptaki Mobile ekran kartı mesela.

Bir de tek bir site üzerinden kendimiz topladığımızda genelde fiyatlar fahiş olabiliyor. Sitelerdeki kendin topla kısmından bahsediyorum. Büyük bütçelerde Akakçe'den tek tek parçaları alıp kendiniz birleştirirseniz çok daha uyguna gelecektir. Veya hazır sistem kovalayacaksınız.

Aynı şekilde sizin için çoğu oyun testindede fps sonuçlarını gösterebilirim daha ucuz ve daha iyi bir sistem dizmiş olduk yardımcı olabilriysem çok mutluyum.

Dosya Ekleri

• 1749554989633.png
    1749554989633.png
    1.015 KB · Görüntüleme: 24
Bir de tek bir site üzerinden kendimiz topladığımızda genelde fiyatlar fahiş olabiliyor. Sitelerdeki kendin topla kısmından bahsediyorum. Büyük bütçelerde Akakçe'den tek tek parçaları alıp kendiniz birleştirirseniz çok daha uyguna gelecektir. Veya hazır sistem kovalayacaksınız.

Çok haklısın. Ben indirim ve ikinci el kovalayarak dizdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı