Ha haberin olsun aldığın ekran kartı senin mobil ve o oyun testindeki direk kasalara ttakılan mobil ekran kartları onlara göre daha az performans gösterir ama sen tercih ettin bakabilirsin ha bir de aldığın 4070 8 GB iken şu an bu 12 GB bir ekran kartı yani kasalı bilgisayarın ne kadar F/P olduğunu bil bir daha boş boş forumlarda dolaşma işlemciyide yüksek girdim zaten gene ne bulucan şimdi video testlerinemi bakıcan bak kötüsünü bulamayacağına emiğinim.
Soğutucu yok mu? Kule tipi 120mm soğutucu seçilmiş dediğiniz işlemciyi boşta 35-40 yük altında 65-62 derece civarında tutuyor ne olursunuz boş yapmayı kesin lütfen.
Eki Görüntüle 2508902
Doğrudur SSD eklemeyi unutmuşum şimdi tekrar kontrol edebilirsiniz.
E tövbe estağfurullah sizde hocam ne istiyorsunuz 8K monitör yok o yok bu şu an istediğiniz şey nedir tam olarak 8 9 binlira aşağında belki de daha performanslı çalışacak sistem düzenledim ve hala monitörden bahsediyorsunuz biraz düşünün madem laptoplar daha ucuz olsaydı niye kasalılar kalırdı sanıyorsunuz o zaman herkes laptop alırdı hem ergonomik taşınmasıda kolay millet niye masaüstü alsınki o zaman her şeyin bir dengesi vardır hocam eksiler ve artılar kasanın eksisi budur laptopunda eksisi budur artık lütfen uzatmayalım bu konuyu sizde bu attığım linkten sonra umarım öğrenmeşsinizdir ha bu arada 9060XT 8K için yeterli seviyede sayılacak 12 GB bir ekran kartıdır iyi günler diliyorum.