14000 TL RTX ekran kartlı notebook önerisi

Bütçe yeterse:

Yetmezse:

15.6" Tavsiyem:
Hocam Monster çok düşündüm attığınız ilk modeli. Ama çok fazla insan 21 serisini iade ediyor.
Eğer monster bakıyorsanız bu bilgisayar da beklenebilir, bulabildiğim en ucuz RTX 2060 bilgisayar:

Tulpar T5 V19.2 15,6" Oyun Bilgisayarı
Hocam benim amacım ucuza almak değil kaliteli olması. Cayır cayır yanar attığınız Tulparlar. Genel olarak Monster'ı son zamanlarda kalitesiz buluyorum ve bütçe dostu diyemiyoruz artık üst modeller için.

Hocam Monster çok düşündüm attığınız ilk modeli. Ama çok fazla insan 21 serisini iade ediyor.
Bilgisayar işi şans işi. Daha doğrusu teknoloji işi öyle. Monster hakkında bolca iyi yorum da bulabilirsiniz kötü yorum da. Bu, markanın çok fazla sattığını gösterir.
Ayrıca servis anlamında herkes Monster'dan memnun.

Hocam benim amacım ucuza almak değil kaliteli olması. Cayır cayır yanar attığınız Tulparlar. Genel olarak Monster'ı son zamanlarda kalitesiz buluyorum ve bütçe dostu diyemiyoruz artık üst modeller için.
Bu arada msi, asus laptoplar 100 derecede dolaşırken monsterlar 80-90 civarında ama sen bilirsin.

Kalite istiyorsanız gerçekten aşağıda alıntısını ekleyeceğim arkadaşın önerdiği bilgisayarı öneririm ben de size.

14.000TL verip de monster, excalibur gibi bilgisayarlara bakmak da ne bileyim...

Bütçenizi biraz aşabilirseniz 10. nesil i7 ve rtx 2060 lı modeli öneririm.

14.000TL verip de monster, excalibur gibi bilgisayarlara bakmak da ne bileyim...

Bütçenizi biraz aşabilirseniz 10. nesil i7 ve rtx 2060 lı modeli öneririm.

Bence de haklısınız Monster ve Excalibur'lar o kadar kaliteli değil. Kasasına dokunsan kırılcakmış gibi gözüküyor. Ayrıca ısı değerleride çok iyi değil neredeyse Macbook inceliklerine ulaşan Razer Blade 15 modelleri dahi daha az ısınıyor Monster notebooklardan.
Tam olarak takıntı değil asıl amacım bu kadar yüksek meblağlar verip uzun süre gitmesini sağlamak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı