14000TL laptop önerisi

Bütçe
14000
Az önce 3 farklı Monster teknik çalışanıyla konuştum, 2'si cihazda MUX Switch var dedi, biri MUX bulunmuyor dedi. İlginç gerçekten. Modelleri test edemedikleri için emin olmadıklarını söylediler. Düşünen arkadaşlar için bilgilendirmek istedim. Display Port direkt harici ekran kartına bağlıymış, bir monitör alıp öyle mi kullansam diye düşünüyorum evde ama o zaman 1440P ekranın bir anlamı kalmıyor. İlginç gerçekten.
v22.1 için mi hocam ? 19.7 hakkında konuştunuz mu hiç.
 
Onu biliyorum hocam fakat batarya sıkıntıları var gibi cihazın.

Evet 1-1.5 saat arası :( şarj yüzünden değiştirmeyi düşünüyorum çok oyun oynamam ama PC'den çok memnunum.
Şu an pil tasaruffunda deniyorum 2 saat dayanırsa bana yeter zaten sırf Online sınavda elektrik giderse dayansın yeterli.
 
Normalde +200 dgpuda +250
Biraz daha artırabilirim güç seçeneklerinden ama bu bile fazla yırtılmalar oluyor FPS artıkça ben tam çözemedim onayarları bilmiyorum pek.
200 de yeterliymiş aslında 144 Hzden sonrasının anlamı yok zaten fakat 100-150 arası alanları duydum Mux olmadığı için başka laptoplarda o yüzden sordum hocam teşekkür ederim.
 
@Schizzo hocam, Eluktronics destekten mail geldi az önce, Prometheus XVIII modelinde MUX olacak dediler. Sizde düşünüyordunuz sanırsam 22.1'i.
 
@Schizzo hocam, Eluktronics destekten mail geldi az önce, Prometheus XVIII modelinde MUX olacak dediler. Sizde düşünüyordunuz sanırsam 22.1'i.
Biraz incelemeleri gördükten sonra en mantıklısı o olacak sanırım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı