144 Hz 1 ms monitör önerisi

Katılım
23 Nisan 2019
Mesajlar
82
2 ay kadar önce bilgisayar topladım ama monitör almadım, evdeki televizyon ile idare ediyordum. Ama oyunlarda çok kötü olduğunu arkadaşın monitörü kullanınca fark ettim. Onun monitörü BenQ modelini bilmiyorum ama 144 Hz ve 1 ms olduğunu söyledi. Ayrıca kafasına göre ileri geri sağa sola hareket ettirebiliyor. Bu ayarlarda uygun fiyata bir monitör arıyorum.
 
Kesinlikle MSI Optix MAG241C 23.6 tavsiye ederim. Yukarı aşağı oynatabiliyorsunuz, sağa sola dönüyor muydu hatırlamıyorum şu an taşınma işleri var, monitörü çıkardığımda yazacağım tekrar.
 
ViewSonic VX2458-C-MHD. Ben bu modeli öneririm. VA panel, 144hz ve 1ms. Aşağı-yukarı yönde monitörü hareket ettirebiliyorsunuz. Bütçeniz daha fazlaysa eğer MSI Optix MAG241C modelini öneririm.
 
Hepsiburada üzerinden indirim ile 2400 gibi bir fiyata aldığım yaklaşık 1 haftadır kullandığım bu monitörü öneriyorum. İstediğiniz özellikleri fazlasıyla karşılayacak bir monitör. Testlerinide yaptım ölü pixel yok. Gsync uyumlu olarak sorunsuz çalışıyor. inc bilgisi ve bütçe belirtmediğin için daha detaylı bir şey söyleyemiyorum malesef.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı