gelme istemem
Hectopat
Neden hocam merak ettim.Ucuz diye samsung odyssey g3' ü görüp sakın almayın da ne alırsanız alın![]()
Neden hocam merak ettim.Ucuz diye samsung odyssey g3' ü görüp sakın almayın da ne alırsanız alın![]()
144 Hz 1 ms IPS panel 27 inç monitör tavsiyelerinizi bekliyorum.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Usta bunu kendim kullanmıyorum ama yorumları güzel gözüküyor. Bir bakmak isteyebilirsin.
Fark etmemişim usta doğru söylüyorsun kusura bakmayın.Hocm 27. inç istemişti arkadadşımız.
Çok fazla ghosting sorunu var. Genel olarak VA panellerin hepsinde ghosting var fakat bunda biraz fazla gibi geldi bana. Tabii çok araştırıp çok dikkat etmemden dolayı fazla gözüme batmışta olabilir ama bilemiyorum. Görünü kalitesi iyi ama dediğim gibi sorunlu. Keşke IPS panel olsaymış. Konu sahibi arkadaşa da tavsiyem VA panellerden uzak durması. Mümkünse 500-600 fazla verin IPS Panel alın.Neden hocam merak ettim.![]()
Fark etmemişim usta doğru söylüyorsun kusura bakmayın.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Buna da bakabilirsiniz o zaman.
pardon görmemişim4000 TL bütçeye 4700 TL'lik 1080p monitör atıldığını da gördük, çok şükür.
Hocam başlıkta 1 Hz panel yazmışsınız.
![]()
LG 27GL83A 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG 27GL83A 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG 27GL83A 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.109,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
LG 27GL83A 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG 27GL83A 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG 27GL83A 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.109,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.