144 Hz 1Hz monitör önerisi

Bütçe
4000
Hocam 1ms diyecektim yanlış oldu.
Bunun aynısını Vatan'da gördüm güzel bunu düşünüyorum.
Konuya atılan monitörler içerisindeki en iyi model bu modeldir. Ek olarak, benim attığım model 2560x1440 çözünürlüğünde iken konudaki bütün öneriler 1920x1080 çözünürlüğünde.

Monitörün incelemesine bakmak istersen link bırakayım;

Konuya atılan monitörler içerisindeki en iyi model bu modeldir. Ek olarak, benim attığım model 2560x1440 çözünürlüğünde iken konudaki bütün öneriler 1920x1080 çözünürlüğünde.

Hocam bende 1060 var Valorant LoL CS:GO gibi oyunlar oynuyorum öyle bir çözünürlükte FPS daha az olmaz mı acaba tam bilmiyorum aydınlatırsan sevirim. Bir de gönülümde öyle bir çözünürlük var ama bu dediğim için endişe duyuyorum.

Hocam bende 1060 var Valorant LoL CS:GO gibi oyunlar oynuyorum öyle bir çözünürlükte FPS daha az olmaz mı acaba tam bilmiyorum aydınlatırsan sevirim. Bir de gönülümde öyle bir çözünürlük var ama bu dediğim için endişe duyuyorum.
Aynı paraya 1080p alacağına 1440p alırsın hocam, daha mantıklı. Ayrıca monitör 1440p diye illa 1440p kullanmak zorunda değilsin, 1080p'ye de çekip yoluna bakabilirsin. Ancak GTX 1060 ile 1440p çözünürlükte Valorant'ı rahatlıkla oynarsın.

Muhtemelen bu fiyata alabileceğiniz en iyi monitörlerden biri. MSI yerine kesinlikle tercih edilir.

Hocam bu da fiyat olarak güzel ve isteğim özellikler var ama LG kendi panelleri daha iyi duydum yanlışım varsa affola.
Aynı paraya 1080p alacağına 1440p alırsın hocam, daha mantıklı. Ayrıca monitör 1440p diye illa 1440p kullanmak zorunda değilsin, 1080P'ye de çekip yoluna bakabilirsin. Ancak GTX 1060 ile 1440p çözünürlükte Valorant'ı rahatlıkla oynarsın.

Bak şu an son attığına daha çok kafam yattı çok teşekkürler yardımın için.

Bak şu an son attığına daha çok kafam yattı çok teşekkürler yardımın için.
Rica ederim, attığım incelemeye de bi' göz gezdirirsen monitör hakkında daha iyi fikir edinebilirsin.

Tekrar atayım, gözden kaçabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı