Arkadaşlar kimse yardım etmediği için öncelikle kendi çapımda az da olsa monitörleri süzgeçten geçirdim. İyi mi yaptım kötü mü bilemiyorum, ama şöyle bir karara vardım. Yanlışım varsa düzeltin.
1- GN246hlb monitörün ergonomisini beğenmediğim için eledim.
2- Eizo FG2421 gerçekten güzel bir monitör 240 hz ile harikalar yaratıyor fakat pahalı.
3- ASUS VG248QE extra masraf eklenilerek g-sync çipi takılabiliyor fakat NVİDİA teknolojisi ile kullanılıyor.
4- AOC G2460Pqu üzerinde 2.0 usb bulunması ve ses sisteminin diğer markalara göre kalitesiz olması.
5- AOC G2460PG Fiyat etiketi gerçekten pahalı bunu direk elemek zorunda kaldım.
6- BENQ 2430T Yine fiyatı yüksek olduğu için eliyorum. Ama alacağın en iyi monitör derseniz yarın sipariş verebilirim.
7- BenQ xl2420z, BenQ 24 XL2420T, BENQ 24 XL2411Z bunları araştırdım fakat ingilizcem yeterli olmadığı için net bir eleme yapamadım önerileriniz içinde ise değerlendirilebilir. (bu monitörler de g sync kullanılıyor mu anlamış değilim)
Cs- go için yazık bence bunlara bu kadar para vermek. Başka oyunlarda oynarım dersen 4k monitör al daha iyi bence.
Saygı duyuyorum fakat 4k yerine 144 hz tercihim sorularıma cevap geldiği takdirde karar vereceğim. CS:GO diye nitelendirme FPS tarzı dersek daha doğru olur.