144 Hz/240 Hz 1 MS Monitör Önerisi

@Kuty hocam
AOC 24" AGON AG241QG bu monitörde sıkıntı yaşadınız mı? memnunmusunuz almayı düşünüyorumda

Ben sorunumu çözdüm gibi Kullandığım ekran kartı GTX 1050 2K' da çok iyi gitmiyor onu anladım. Yırtılmalar felan meydana geliyordu çözünürlüğü oyun oynayacağım zaman 1920x1080'e alıyorum hem Windows'dan hem de oyun içinden. Gayet akıcı 144'e sabitleyip G-Sync'den de yararlanarak oynuyorum. Ekran kartınız 2K'yı rahatlıkla besleyebiliyorsa alınız güzel monitör.

TN panel olması beni düşündürdü, uzun süre başında vakit geçireceğim sonuçta

İfadeler: GCN
Valla ben bunca zamandır hep TN kullandım. Bu modelde Color Banding diğer Dell'e göre çok daha az ve rahatsız edici değil. Hani daha önceden IPS veya VA kullanıp geçsem evet farkettirir belki de rahatsız olurdum ama dediğim gibi bildim bileli TN panelden gittiğim için sorun yok. Dell S2417DG çok ama çok berbattı çok bariz belliydi sorunları o yüzden iade ettim bundan memnunum.

Şahsen bugün vatan bilgisayar da AOC 23.8" AGON AG241QG inceleme fırsatım oldu.Gayet güzel bir monitör oldugunu anladım.Gtx 1070 ile güzel gider di fakat hem monitör hem kasa alacagım için malasef alamam. Bu zamana kadar LG 2560x1080 60hz 5ms kullanıyordum.Artık sıra bu monitör de.İyi olacagını zannediyorum yoksa iade devam
AOC G2460PG 24" 144 Hz 1ms (Display) Nvidia G-Sync Full HD Fiyatı

Hadi bakalım hayırlısı olsun. Kullanıp deneyiminizi paylaşırsınız artık

Hadi bakalım hayırlısı olsun. Kullanıp deneyiminizi paylaşırsınız artık
AOC G2460PG 24" 144 Hz 1ms (Display) Nvidia G-Sync Full HD Fiyatı Dün teslim edildi.Dell'e göre siyah tonlu renkler de az da olsa color banding mevcut.Ben şahsen monitörü güzel buldum,color banding çokta göze batmıyor ki bu TN paneller için normal bir durum.OverClock ile 180hz'e kadar çıkıyor.Şimdilik memnun kaldım.Daha çok kullanınca bir sıkıntısı çıkarsa yazarım.

Dell modelini HB sitesinden almıştın sanırım, kargoya verip iade ettiğin günden kaç gün sonra iade onaylanıp para hesaba aktarılmıştı? @MoonWalker

Dell modelini HB sitesinden almıştın sanırım, kargoya verip iade ettiğin günden kaç gün sonra iade onaylanıp para hesaba aktarılmıştı? @MoonWalker
27 Nisan günü kargoya verdim,28 Nisan da iade alındı diye mesaj geldi.30 Nisan Pazartesi günü de para geri yatırıldı.Aynen HB'den almıştım.

27 Nisan günü kargoya verdim,28 Nisan da iade alındı diye mesaj geldi.30 Nisan Pazartesi günü de para geri yatırıldı.Aynen HB'den almıştım.
Tamamdır, dün ellerine ulaşmıştı bugün iade alındığına dair mesaj geldi kontrol ettim. Bugün yarın para iade olur artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…