144 Hz/240 Hz 1 MS Monitör Önerisi

• Konuyu başlatan Kuty
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 111
  • Görüntüleme 8.743
Senin model aynen indirime girdi :) FreeSync olmasa daha tatlı olurdu:) Sen ne yaptın? Samsung mu yoksa bu mu?
Bana kalırsa bunu alacağım, ama önceki monitörden dolayı bizimkilerle papaz oldum. İade işlemleriyle felan uğraştım, kurulum vs derken 1,5 günüm boşa gitti. Param var ama bizimkilere dersem kabul etmeyebilirler hiç uğraşmayacağım, yazın indirime girmesini bekleyip alacağım.

Bana kalırsa bunu alacağım, ama önceki monitörden dolayı bizimkilerle papaz oldum. İade işlemleriyle felan uğraştım, kurulum vs derken 1,5 günüm boşa gitti. Param var ama bizimkilere dersem kabul etmeyebilirler hiç uğraşmayacağım, yazın indirime girmesini bekleyip alacağım.

Ayrıca Dell monitörün Allah belasını versin, başka da bir şey demiyorum. O geri zekalı monitör yüzünden şimdi yazın indirime girmesi ihtimali üzerinden plan yapıyorum. İndirime girmezse 900 TL çöpe gidecek. O monitörü alacağıma bunu bekleseydim sıkıntısız kullanıyordum.

Ama yazın yine bu denli %25 indirime girer mi bilmem. Fiyatı baya düşmüşken imkanı olan ve kafasına yatıyorsa bunu kaçırmamalı bence.

Ama yazın yine bu denli %25 indirime girer mi bilmem. Fiyatı baya düşmüşken imkanı olan ve kafasına yatıyorsa bunu kaçırmamalı bence.
Benim aklıma da o geldi ama yapacak bir şey yok, keşke şu sınava girseydim de bir an önce alabilseydim. Fiyatı özelliklerine göre çok iyi düşmüş.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı