Hadi bakalım hayırlısı olsun. Kullanıp deneyiminizi paylaşırsınız artıkŞahsen bugün vatan bilgisayar da AOC 23.8" AGON AG241QG inceleme fırsatım oldu.Gayet güzel bir monitör oldugunu anladım.Gtx 1070 ile güzel gider di fakat hem monitör hem kasa alacagım için malasef alamam. Bu zamana kadar LG 2560x1080 60hz 5ms kullanıyordum.Artık sıra bu monitör de.İyi olacagını zannediyorum yoksa iade devam
AOC G2460PG 24" 144 Hz 1ms (Display) Nvidia G-Sync Full HD Fiyatı
AOC G2460PG 24" 144 Hz 1ms (Display) Nvidia G-Sync Full HD Fiyatı Dün teslim edildi.Dell'e göre siyah tonlu renkler de az da olsa color banding mevcut.Ben şahsen monitörü güzel buldum,color banding çokta göze batmıyor ki bu TN paneller için normal bir durum.OverClock ile 180hz'e kadar çıkıyor.Şimdilik memnun kaldım.Daha çok kullanınca bir sıkıntısı çıkarsa yazarım.Hadi bakalım hayırlısı olsun. Kullanıp deneyiminizi paylaşırsınız artık![]()
27 Nisan günü kargoya verdim,28 Nisan da iade alındı diye mesaj geldi.30 Nisan Pazartesi günü de para geri yatırıldı.Aynen HB'den almıştım.Dell modelini HB sitesinden almıştın sanırım, kargoya verip iade ettiğin günden kaç gün sonra iade onaylanıp para hesaba aktarılmıştı? @MoonWalker
Tamamdır, dün ellerine ulaşmıştı bugün iade alındığına dair mesaj geldi kontrol ettim. Bugün yarın para iade olur artık.27 Nisan günü kargoya verdim,28 Nisan da iade alındı diye mesaj geldi.30 Nisan Pazartesi günü de para geri yatırıldı.Aynen HB'den almıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.