144 Hz/240 Hz 1 MS Monitör Önerisi

Tamamdır, dün ellerine ulaşmıştı bugün iade alındığına dair mesaj geldi kontrol ettim. Bugün yarın para iade olur artık.
Aynen bugün veya yarın para iadesi yaparlar. AOC markasını mı iade ettin?

Son düzenleme:
Evet. 2K bana göre değil En azından oynadığım oyun gereği değil yani bu yüzden PG258Q alacağım.
Gözümden kaçan çizikleri görmemişim. Geri iade edecegim begenmedim seçenegi ile umarım sorun çıkmaz. Yada arayıp söylesem mi? Dokundugum zaman pürüz hissetmiyorum sanırım içten.

Pürüz hissetmiyorsan Ölü Pixel galiba Bence beğenmedim deyip ve bu sorunuda belirtip cayma talep et. Olurda sorunu belirtmezsen test ettiklerinde senden bilip sorun çıkartabilirler.

Pürüz hissetmiyorsan Ölü Pixel galiba Bence beğenmedim deyip ve bu sorunuda belirtip cayma talep et. Olurda sorunu belirtmezsen test ettiklerinde senden bilip sorun çıkartabilirler.
Arayım bakayım ne diyecekler. Degişim isteyim olmazsa iade edecem diyeyim. Bu monitör işi ne sorunluymuş arkadaş.

Ürünü begenmedim diyip, açıklama kısmına sorunu yazdım. Umarım sorun çıkarmazlar da başım ağrımaz. Yarın kargoya vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…