144 Hz 4 ms monitör alınır mı?

Makaleler
1
Yer
Coventry
Şu anda kullandığım monitör 60 Hz 2 ms. Bu monitörü 2. ekranım olarak kullanmak istiyorum. Yeni bir monitör araştırırken Samsung'un CRG50 24" 144 Hz 4 ms monitörüne denk geldim. Fiyatı gayet iyi, sizce alınır mı?

Ms noktasına takılmayın. Mesela 20ms pinginiz var diyelim, 20 milisaniye gecikme yerine 24 milisaniye gecikme yaşayacaksınız yani 24ms pinginiz olacak. Bu da aşırı gereksiz düşük bir fark alınabilir bütçenizi söylerseniz şuanda benim kullandığım 1ms GtG 144Hz on numara bir monitör var onu önerebilirim.

Şu anda kullandığım monitör 60 Hz 2 ms. Bu monitörü 2. ekranım olarak kullanmak istiyorum. Yeni bir monitör araştırırken Samsung'un CRG50 24" 144 Hz 4 ms monitörüne denk geldim. Fiyatı gayet iyi, sizce alınır mı?

Alınır. Bu da iyi bir seçenek olabilir.

Ms noktasına takılmayın. Mesela 20ms pinginiz var diyelim, 20 milisaniye gecikme yerine 24 milisaniye gecikme yaşayacaksınız yani 24ms pinginiz olacak. Bu da aşırı gereksiz düşük bir fark alınabilir bütçenizi söylerseniz şu anda benim kullandığım 1ms GtG 144Hz on numara bir monitör var onu önerebilirim.

LG GN650b ise asla önermem kendim kullanmıştım iade etmiştim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı